Vores Moogio-butikker

Odense

Moogio Odense åbnede nyt stort showroom juli 2020. Moogio Odense drives med stor interesse for indretning af boliger, både ude og inde. På adressen har vi næsten alle produkter, både udvendige og indvendige monteret i de rette omgivelser. Helt klart et besøg værd, hvis du vil have den rette vejledning, samt se og røre produkterne inden dit køb hos os.

Kontaktoplysninger

Hvidkærvej 17 B
5250 Odense SV
Tel: 61 67 40 56
odense@moogio.dk

Åbningstider

Mandag-tirsdag 10-17
Onsdag lukket
Torsdag-fredag 10-17
Lørdag 10-13

Vi kører hver dag i Odense og omegn, så kontakt os gerne for gratis besøg hjemme hos dig.

 

 

Medarbejdere i Odense

Michael Christiansen

Indehaver
Tel: 61 67 40 28
michael.christiansen@moogio.dk

Jens Ploug

Salgskonsulent
Tel: 93 83 23 68
jens.ploug@moogio.dk

Jesper Fauerbye

Teknisk montør

noprofile

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden