Vinduesmarkiser

Screenmarkiser

Stilrene vinduesmarkiser som indrammer dine vinduer giver ikke bare et smart udseende. Fordelene inde i din bolig er klare. Vinduesmarkiser holder varmen ude og beskytter dine møbler mod solens blegende stråler.
Med vinduesmarkiser fra Moogio blokerer du for 75-80% af den indstålende varme, hvilket sænker temperaturen i din bolig drastisk. Med sol- og vindauomatik kan du overlade styrningen af dine vinduesmarkiser helt til tekniken. Det er nemt, praktisk og desuden rigtig god økonomi.

Hos Moogio laves vores vinduesmarkiser til dine vinduesmål og øvrige specifike ønskemål med hensyn til funktion og design.Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Screenmarkiser Markilux

  Marklilux har flere forskellige modeller af screenmarkiser/vertikalmarkiser.

  Markilux 620/660 Zip screen er den mest vindstabile sreen af dem alle. Stoffet går helt ind i sidestyret, så der ikke fremkommer lysspalter. Inde i sidestyret er stoffet låst fast, så det styres og holdes på plads ved hjælp af sidestyret. Markilux 660 er med tension system i sidestyr/modtræk. Modstandsdygtig op til Vindmodstandsklasse 3.

  Maxbredde: 400 cm  –  Maxudfald: 400 cm

  Priseksempel MX 620: 300 x 300 cm – 19.583 kr (Excl. montage og el-installation)

   

  Markilux 720/820 Forskellen på 720 og 820 er rund eller firkantet kasette. De smalle sidestyr passer perfekt på de fleste vinduesrammer, så det kan monteres tæt på glasset og se fuldt integreret ud. Dette er en simpel screen, virker som et rullegardin med sidelister. Holder 80 % af varmen ude.

  Maxbredde: 600 cm  – Maxudfald: 350 cm

  Priseksempel: 300 x 300 cm – 15.642 kr (Excl. montage og el-installation)

   

  Markilux 776/876 Large screen. Her kan i et stykke laves op til 6 x 3,5 meter, altså over 20 m2 i et stykke, med tension system i sidestyr, der i enhver position holder markisen fast, så der altid er maksimal spænding på dugen. Kan også laves 4 meter bred med 6 meter udfald. Markisen er testet til Vindmodstandsklasse 3.

  Maxbredde: 600 cm  – Maxudfald: 600 cm

  Priseksempel: 300 x 300 cm – 23.450 kr (Excl. montage og el-installation)

   

   

   

   

   

 • Screenmarkiser Draper

  Draper DS92 er en svensk produceret screenmarkise i en rigtig fin kvalitet. Markisen har zip styring i siderne og enkle sidestyr, der falder godt i med vinduesrammerne, som den slutter helt tæt med. Markisen kan monteres med forskellige typer af screenstof, alt efter ønske til gennemsigtighed og afskærmningseffekt.

  Stelfarver standard er 9010 hvid, 9006 grå og antracit

  Maxbredde: 300 cm, Maxhøjde: 225 cm

  Priseksempel: 300 x 225 cm – 16.664 kr (Excl. montage og el-installation)

   

  Draper DS127 har samme egenskaber som DS92 men kan laves i større bredde, da overkassen er kraftigere.

  Maxbredde: 600 cm, Maxhøjde: 225 cm

  Priseksempel: 300 x 300 cm – 17.975 kr (Excl. montage og el-installation)

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskræmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden