Vinduesmarkiser

Faldarmsmarkiser

En faldarmsmarkise er en vinduesmarkise hvor armene sidder fast ned af væggen eller vinduesrammen. I udkørt tilstand står armene 90 grader ud til forbommen, så man har en helt traditionel vinduesmarkise. Markisen kaldes faldarmsmarkise, da armene falder væk fra overkassen, når markisen rulles ud. En rigtig god traditionel markiseform, der skærmer for sol og varme, uden at lukke alt lyset ude af rummet, meget effektiv og enkel løsning.
Faldarmsmarkiser kan laves med bændelbetjening, drejestang eller motor og fjernbetjening/kontakt.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Markilux 730/830

  Elegant vinduesmarkise som er både fleksibel og stabil. Indbygget gasfjedersystem holder dugen udspændt.

  – Rund eller firkantet kassette.
  – Betjenes med drejestang eller motor.
  – Vinkel op til 140°.

  Spændingen på markisedugen ligger i armene, der er forsynet med en gasstøddæmper, der er altid holder dugen stram. Dugen lukkes helt tæt inde i kassetten, med en lille hjælpe fjeder i armene, der sikre at kassetten altid er 100 % lukket så dugen sidder helt beskyttet.

  Priseksempel: 300 x 100 cm – 16.889 kr (Excl. montage og el-installation)

   

   

   

   

 • Draper DA42

  Denne vinduesmarkise, er den simple version af en traditionel vinduesmarkise. Dugrullen sidder under en beskyttende kassetteprofil og armene i aluminium er med indbygget fjeder, der holder dugen spændt i enhver position. Udspændte fjedre i aluminiumsarmene sikre optimal spænding på dugen.

  Diskret vinduesmarkise i en beskyttende aluminiumkassette med ekstra lav byggehøjde for at passe til typiske nordiske huse.
  En manuelt betjent klassiker som giver et behageligt indeklima på de varme sommerdage. Kan også leveres med motor.

  Leveres i standard stelfarve hvid, grå og antracit.

  Laveres op til 600 cm i bredden.

  Priseksempel: 300 x 100 cm – 8.864 kr (Excl. montage og el-installation)

   

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden