Terrassemarkiser

Helkassettemarkiser

Vælger du en hellukket kassettemarkise får du en markise hvor dugen er lukket tæt inde når markisen er rullet ind. Dette er optimal beskyttelse af dugen og sikre at markisedugen holder i mange år. Vi sælger mange modeller af kassettemarkiser fra Markilux.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Markilux 970

  Med markilux 970 får du smart bystil kombineret med masser af teknisk komfort. Kassettemarkisen imponerer med sit rene, kantede design, hvor alle detaljer er lige i skabet. Det ellers tidløse farveudvalg overrasker med stærke accent-farver til forbommen – et spil mellem farvekontraster, som liver op på enhver facade.

  Markisen er også godt med ud fra et teknisk synspunkt. Bionic-senen i foldearmene giver den ud over en støjsvag drift også en robust karakter.

  De små LED-spotlights, som kan monteres i en multifunktionsrille under markisen, sikrer stemningsfulde aftener på terrassen. markilux 970, der også fås i en pulverlakeret version, er velegnet til montering på vægge, lofter og spær. markilux 970s mange valgmuligheder giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din markise.

  Se video her

  Maxbredde: 600 cm, Maxudfald: 350 cm

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 36.169 kr (Excl. montage og el-installation)

 • Markilux 990

  Markilux 990 er den ideelle markise til terrassen eller altanen: Lille og kompakt er den perfekt til at blive monteret på væg eller i loft. Takket være den U-formede forbom, som skjuler mekanik og dug i indkørt tilstand, er markisens størrelse og vægt reduceret til et minimum.

  Markilux 990 kommer med mange valgmuligheder. Den fås med kæde eller som tilvalg med Bionic-sene, et utal af forskellige duge og med intelligent specialudstyr. Kun solen leveres ikke sammen med denne model.

  Se video her

  Markisen egner sig også perfekt til montage på spærbeslag.

  Maxbredde: 500 cm, Maxudfald: 300 cm

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 28.036 kr (Excl. montage og el-installation)

 • Markilux 5010

  Markilux 5010 terrassemarkisen er udrustet med stærke arme som holder markisedugen perfekt udspændt. En elegant markise med en stilren afdækkende helkassette.
  Indbygget tagrende leder regnvand ud ved markisens sider. Markisen kan desuden udstyres med terrassevarmere i matchende stelfarve for maximal komfort for dig og dit selskab på sene sommerafterner.

  Se video her

  Maxbredde: 700 cm, Maxudfald: 400 cm

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 36.461 kr (Excl. montage og el-installation)

 • Markilux 6000

  Prisvindende markisemodel med mange forskellige designmuligheder og med en enestående og unik teknologi. markilux 6000s ekstrafunktioner gør dagen skønnere, forlænger aftenen og gør alle årstider egnet til terrasseliv.

  Markisen kan laves med rullegardin i forbom, led spot, terrassevarmer, indbygget lydsystem eller lydløs motor, ja, alt tænkeligt.

  Designserierne Standard og Lounge gør det let at finde de optimale stil- og farvevarianter af kassetter og markisearme til enhver hustype. Markisearmenes knæled bevæges via en innovativ Bionic-sene udviklet af markilux. Det er ikke nogen overraskelse, at markilux 6000 er blevet prisbelønnet med Red Dot Design Award, for med sin stil og innovationsgrad fortjener den ikke mindre.

  Se video her

  Maxbredde: 700 cm, Maxudfald: 400 cm

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 38.650 kr (Excl. montage og el-installation)

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden