Terrassemarkiser

Halvkassettemarkiser

Vælger du en halvkassette, vælger du en markise der er åben nedadtil, men resten er helt lukket. Dugen og armene er altså beskyttet af overkassen, hvilket gør at dugen er næsten lige så beskyttet som på en helkassette. Fordelen ved halvkassette er at vægten som regel er mindre, samt fleksibilitet ved befæstigelse og placering af disse er større. Nogle af disse modeller fylder også mindre.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Markilux 1600

  Markilux 1600 terrassemarkisen vandt fuld fortjent prisen iF Product Design Award. Kombinationen af formskøn udførelse og unik teknik har gjort denne markise til en bestseller for den kræsne markise kunde. Markilux 1650 er med lys i forbom, så er der maksimal glæde over ens markisekøb.

  Formskøn halvkassette med elegant frontprofil i aluminium. Det unikke gasfjedersystem sikrer ekstra spænding på markisedugen, også
  selv om markisen kun er rullet halvt ud. Bærerør i 85 mm stål og robust frontprofil i aluminium, gør denne markise meget stabil.
  Desuden udrustet med indbygget børster som rengør for det værste snavs når markisen kører ind. En speciel mekanisme i selve
  kassettekonstruktionen gør at frontprofilen altid slutter helt tæt.

  Se video her

  Maxbredde: 710 cm, Maxdfald: 400 cm

  Priseksempel MX 1600: 400 x 300 cm – 30.492 kr (Excl. montage og el-installation)

 • Markilux ES-1

  Markilux ES-1 er en markise til dig som vil have noget ud over det sædvanlige – helt i rustfrit stål. En elegant markise som kombinerer eksklusiv design med teknisk fuldkommenhed. Dugen holdes stramt udspændt af de kraftige arme med indbygget gasfjedersystem. I indkørt tilstand beskyttes dugen af en tæt lukkende kassette.

  ES 1 er en helt unik markise, alt andet end dugen er i rustfrit stål….

  Se video her

  Maxbredde: 650 cm, Maxudfald: 350 cm

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 91.167 kr (Excl. montage og el-installation)

 • Draper Family Design Plus

  Family Design Plus er en svensk produceret terrassemarkise, der passer til de fleste terrasser. Modellen er perfekt til montage foran tagrende, da den er fleksibel omkring befæstigelsespunkter. Markisen er lavet i aluminium, med et galvaniseret stålrør som bærerør for hele markisen. Standard findes stellet i 4 farver, hvid, grå eller antracit lakeret, samt anodiseret aluminum. Markisen kan monteres med et alle forskellige markiseduge, så der er et bredt udvalg for enhver smag.

  Maxbredde: 700 cm, Maxudfald: 400 cm

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 28.431 kr (Excl. montage og el-installation)

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden