Terrassemarkiser

Åbne markiser

En åben markise er nok den model alle kender som en markise. Dugen sidder ubeskyttet og er altid synlig, det samme gælder markisens arme. Markisen er perfekt til montage under tagudhæng eller på balkoner, altaner, hvor den monteres under beskyttende bygningsdel. Her giver det rigtig god mening da man på den måde får en integreret løsning. Åbne markiser kan monteres med dækskærm, så det også kan sidde ude i det fri og være beskyttet.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Draper FA 42

  En helt almindelig markise uden nogen afvigelser. Lavet, som markiser er lavet de seneste mange år, med aluminiums knækarme, med indbygget fjeder og kæder. En god stabil markise til rigtig gode penge…

  Den åbne markise er en basic terrassemarkise, der kan det den skal, den giver skygge, er lavet i en god kvalitet der holder i mange år, stabil og med et stort udvalg af både acryl og Sunsilk markiseduge. I den billige ende hvad angår pris.

  Maxbredde: 700 cm, Maxudfald: 400 cm

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 20.178 kr (Excl. montage og el-installation)

   

 • Markilux 930 Swing

  Swing markisen er udviklet til montage under tagudhæng eller på altaner. Markisen kan have hældning på op til 80 grader. Når markisen køres ind, vipper den automatisk op i 0 grader, så den ikke tager udsyn i indkørt position.

  Swing markisen er designet til at montere under udhæng. Swing mekanismen gør at markisen ikke fylder mere end 12 cm i højden når den er kørt ind. Når markisen kører ud, vipper markisen ned i den ønskede hældning og kører ud, det er smart.

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 26.047 kr (Excl. montage og el-installation)

   

 • Markilux 1300

  Vælg en Markilux 1300 markise og du får en traditionel markisekonstruktion. Anbefales især til boliger hvor tagudhæng giver markisen en naturlig beskyttelse.

  Markilux 1300 er designet som en traditionel markise, uden kasette. Kraftigt bærerør og dugrulle efter traditionelt princip. Er med indbygget tagrende i forbom og kan tilføjes dækkasse eller skærm for ekstra beskyttelse. Udføres med Sunvas eller Sunsilk Nanoclean dug fra hele sortimentet.

  Priseksempel: 400 x 300 cm – 20.650 kr (Excl. montage og el-installation)

  Se video fra restaurant

   

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskræmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden