Parasoller

Klassisk parasol

Parasol med central fod, alle monteringsformer er mulig, rør til nedstøbning, parasolfod stationær, parasolfod med hjul, klemmebeslag. Flere størrelser er mulig: 8 delt rund ø 270 / 300 / 330 cm, 8 delt firkantet 240x240 cm, 6 delt regtangulær 250x200 cm, højde maks. 270 cm, vægt mellem 5 og 9 kg, alt efter størrelse.


Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Alu Twist

  Stellet er udført i aluminium der er riflet, med håndsving og trinløs tilt mekanisme. Dugen er stabil og findes i flere kvaliteter.
  Håndsvinget sikre en rolig udkørsel af parasollen og en trinløs regulering af tilt funktionen.

  Størrelser diameter: 330 cm, 270 cm, 250 cm, 200 cm

  Video Alu Twist

   

   

 • Fortino

  Denne parasol er meget stabil og med kraftigt centralt rør. Parasollen har et patenteret åbne og lukkefunktion, der selv med en stor størrelse er meget nem at betjene. Findes i størrelserne:

  Ø 250, 270 og 300 cm

  Kvadrat 200*200cm og 240*240 cm

  Se video her

 • Fortello

  Fortello er en parasol der laves i store størrelser. Det kraftige centrale alurør gør parasollen meget stabil og er testet til mere vindstød på mere end 70 km/t. Fås også med indbygget LED i armene. Fortello findes i følgende størrelser:

  Ø 450 cm

  Firkantet 300*300 cm, 350*350 cm og 400*400 cm eller

  350*250 cm samt 400*300 cm

  Se video her

   

 • Castello M4

  Castello M4 er en særdeles kraftig parasol. Parasollen laves op til Ø 600 eller 500*500 cm. Der er god mulighed for montage af varmere, lys og tagrender mellem parasollerne. Denne model er til brugt på restaturanter eller stor terrasser, hvor det er behov for meget overdækning.

  Se video her

   

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskræmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden