Parasoller

Frithængende parasol

Frithængende parasoller er helt fantastiske, da man ikke har det centrale rør der står i vejen. Samtidig kan de frithængende modeller dreje 360 grader rundt og samtidig vinkles i skærmen, så de er utrolig fleksible og giver mulighed for at styre skyggen præcis efter behov.


Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Sunwing C+

  Stellet er udført i aluminium, antracit grå, pulverlakeret med lang holdbarhed. Parasollen slåes op ved betjening af håndsving, håndsvinget låser selv. Stolpen kan yderligere justeres til siderne med 18 graders interval.

  Parasol med sidestillet fod, alle monteringsformer er mulig, rør til nedstøbning, parasolfod stationær, parasolfod med hjul, klemmebeslag. Flere størrelser er mulig: 8 delt rund ø 300 / 330 cm, 8 delt firkantet 260×260 cm,  højde maks. 270 cm, frihøjde 200 cm,  vægt 18 kg, varierende efter størrelse.

  Se video her

   

   

   

   

 • Sombrano S+

  Denne fri arms parasol er meget nem at anvende. Avanceret teknologi sikre en meget høj komfort. En fleksibel parasol er vigtig når solen bevæger sig på himlen. Et par enkelte drej på håndtaget og parasollen er kørt op. Du kan nemt justere positionen og bestemme hvor skyggen skal falde. Med fod-låsesystemet kan parasollen drejes 360 grader. Sombrano er lavet af vejrbestandig aluminium og rustfrit stål, samt et bredt udvalg af duge med højeste lysægthed.

  Se video her

   

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskræmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden