Tjek prisen!

Prisgaranti fra Moogio

Vi giver gode tilbud. Moogio prisgaranti sikrer at du får den bedste pris på markiser af højeste kvalitet. Dette betyder at hvis Moogio ikke fra begyndelsen er lige så billige eller billigere, så matcher Moogio din alternative pris. Dette for at du altid skal vide at Moogio har konkurrencedygtige priser. Moogio prismatcher på nuværende tidspunkt kun på markiser, da der på indvendige produkter er større forskelle på kvalitet, hvilket gør sammenligning mere kompleks, men vi er sikre på at også vore indvendige produkter er særdeles.

Har du endnu ikke set vores priser, bestil et besøg af vores markiseekspert, som gerne giver et skræddersyet tilbud der tåler sammenligning.

 

Vilkår:

Kampagnen gælder kun på købstidspunktet.

Kampagnen gælder ikke på montage og reservedele, øvrig service og reparationer.

Kampagnen gælder kun for privatpersoner.

Konkurrenternes markiser skal være identiske, dvs. samme størrelse,  farve, variant, type mm.

Kunden skal kunne fremvise skriftlig dokumentation på konkurrentens bedre tilbud.

Konkurrenten skal være en fysisk butik, der tilbyder gratis hjemmebesøg. Vi matcher ikke webshops, auktionssalg  etc.

Identiske varer, er varer som er helt identiske. Varerne er ikke identiske hvis der er forskel på type, farve, variant eller er en kopi.

Moogio forbeholder sig ret til ikke at tilbyde prisgarantien, hvis konkurrentens varer tilbydes under indkøbspriser eller hvis konkurrenten har ekstraordinære tilbud, lagerslag, udsalg eller kampagner.