Fjernstyret Solsejl

Solsejl Soliday CS

Soliday CS er et alternativ til markiser og andre mere traditionelle sol- og vejrafskærmninger. Et fuldautomatisk system med et sejl som rulles op på en vægbefæstiget aksel. Med et enkelt klik rulles det ud op til 7 meter. Du vælger selv om du vil have 2 stolper og et firkantet sejl, eller en stolpe og et trekantet sejl. Soliday CS giver dig fantastiske muligheder for at skabe en ny arkitektonisk dimension til dit hus – og terrasse.

Max størrelse: 65 kvm


Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden

  Tilmeld dig til modtagelse af nyhedsbrev fra Moogio

  Moogio leverer varer til både privat og til erhvervslivet. Hvis du gerne vil have spændende nyt, gode råd eller gode ideer, nye produkter eller forslag til indretning direkte i din mailboks, så tilmeld dig Moogio nyhedsbrev her