Twistrullegardiner

Twistrullegardiner Luxaflex®

Luxaflex® Twist® giver dig med to lag væv en fantastisk og enkel måde at styre lys og privatliv. Justér let gardinet, og nyd de tætte og transparente striber, der glider ind forbi hinanden. Lad gardinet være åbent, halvt åbent eller helt lukket for at få præcis det lysindfald eller den afskærmning, du ønsker.

Med Twist® rullegardin fra Luxaflex® kan der vælges blandt en bred kollektion, da vævene fås i to forskellige stribebredder og med alt fra stribede, prikkede og bølgede former. Fås både som transparent eller tættere vævet, så det netop passer til din stil og dit hjem. Twist® er smukt i alle vinduer – fra små vinduer til store panoramavinduer, hvor de giver et fantastisk udtryk samtidig med en uovertruffen lyskontrol.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Luxaflex® Twist® er muligt at få i flere forskellige farver, hvor du både finder smukke og rolige pastelfarver, flotte grafiske mønstre, samt naturinspirerende designmønstre.

  Monteringsprofil med beslag i plast er standard, men gardinet kan også fås med kassette eller designmodel, som er et dekorative design med sidetræk i aluminium. Underlisten fås i sort, hvid og anodiseret grå, hvor underlisten ligger løst mellem de to væv med særligt fine og synlige endeknopper. Twist® kan betjenes med sidetræk, motor eller PowerView®.

  Hvis en øget tryghed og sikkerhed i hjemmet betyder ekstra for dig, så fås stoffet Allegory FR, som er flammesikkert.

 • Teknisk information / Betjening

  Sidetræk: Endeløs kuglekæde i stål, hvid eller sort. Kæden fås i 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm. Leveres som standard med børnesikker kædestrammer.

  Motor: 24V DC motor – flere muligheder for el-styring er muligt.

  PowerView: Indbygget 18V motor, som kan styres med fjernbetjening eller app.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle Twist® rullegardiner fra Luxaflex® er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af rullegardin.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden