Silhouette® Rullegardiner

Silhouette®

Silhouette® forener rullegardinets lethed og persiennes funktionalitet i en nyskabende løsning, der skaber det smukkeste lysindfald i dit hjem. To transparente væv filtrerer lyset og bløder det op, inden det lukkes ind i rummet. Og det bedste af det hele er, at Silhouette® ikke alene vil klæde dine vinduer. Det skærmer også for op mod 63% af solens UV-stråler, så dine
møbler og gulve ikke falmer i solen.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Silhouette Luxaflex

  De stilfulde Silhouette® gardiner tager det skarpe sollys og omdanner det til et skønt, blødt og filtreret lys, som spredes langt ind i rummet. Samtidig sørger de to transparente lag i Silhouette® gardinet for at frafiltrere en stor del af UV-strålerne, så dine møbler og gulve bliver beskyttet mod at falme.
  Silhouette® gardinerne begrænser indsynet effektivt i dagtimerne, mens du stadig kan se ud. Om aftenen, når lamellerne er helt lukkede, kan du nyde privatlivets fred helt uforstyrret.

  Silhouette® gardiner fås i et stort udvalg af smukke væv i sofistikerede og moderigtige farver. Hvert enkelt væv er af en helt unik kvalitet – og du finder helt nye designs med silkelook og raffinerede teksturer. Alle designet til at skabe et fint filtreret lys. Reducer varmen i rummet med op til 25% takket være vores særlige screenvæv, der afbøjer og dæmper solens stråler særligt effektivt. Når lamellerne er lukkede, giver de op til 99% UV-beskyttelse.

  Se video

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Lignende produkter