Silhouette® Rullegardiner

Silhouette® Luxaflex

Silhouette® er et eksklusivt gardin, som forener rullegardinets lethed og persiennes funktionalitet i en nyskabende løsning, der skaber det smukkeste lysindfald i dit hjem. To transparente væv filtrerer lyset og bløder det op, inden det lukkes ind i rummet. Og det bedste af det hele er, at Silhouette® ikke alene vil klæde dine vinduer. Det skærmer også for op mod 63% af solens UV-stråler, så dinemøbler og gulve ikke falmer i solen.

Silhouette® gardinerne begrænser indsynet effektivt i dagtimerne, mens du stadig kan se ud. Om aftenen, når lamellerne er helt lukkede, kan du nyde privatlivets fred helt uforstyrret. Lamellerne vinkles nemt og lukker helt af fra omverdenen, når du ønsker det.

Gardinet er meget alsidigt og fås i forskellige lamelbredder og med forskellige betjeningsmuligheder.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Silhouette® gardiner fås i et stort udvalg af smukke væv i sofistikerede og moderigtige farver. Hvert enkelt væv er af en helt unik kvalitet – og du finder helt nye designs med silkelook og raffinerede teksturer. Gardinets farveudvalg udstråler elegance og er alle designet til at skabe et fint filtreret lys.

  Reducerer varmen i rummet med op til 25% takket være det særlige screenvæv, der afbøjer og dæmper solens stråler særligt effektivt. Når lamellerne er lukkede, giver de op til 99% UV-beskyttelse.

  • Silhouette® fås i mange forskellige tekstiler og strukturer, og består af 100% polyester.
  • Kassette og underliste fås hvid, beige, sort eller aluminium.
  • Lamelbredde: 50 eller 75 mm.
  • Vævene er behandlet med et smudsafvisende lag.
 • Teknisk information / Betjening

  Sidetræk, snor: Snor fås i hvid, beige eller grå farve, som følger skinnefarven. Endeløs snor leveres i 45, 60, 75, 90, 105, 120, 150 og 180 cm. Betjening placeres i højre eller venstre side.

  LiteRise®: Træk/skub/vinkel gardinet med det transparente greb i underlisten – 2stk. hvis over 120 cm.

  SmartCord®: Udtrækkelig betjeningssnor, som placeres i højre eller venstre side. Farven på snoren følger skinnefarven. (Standard betjening)

  Motor: 24V DC er en el-drevet motor, som du kan vælge flere styringer til.

  PowerView®: Indbygget 18V motor (placeret i højre side), som kan styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle Silhouette® rullegardiner fra Luxaflex® specialproduceres og fremstilles unikt til dit vindue. Pris og levering kan derfor varierer ud fra størrelse og hvilke valg, der vælges. Kontakt gerne din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden du køber rullegardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Lignende produkter