Rullegardiner tagvinduer

Rullegardiner tagvinduer Velux

Verdens største producent af ovenlysvinduer tilbyder et fantastisk sortiment af gardiner og andet tilbehør, baseret på den samme kvalitet og elegante danske design, der også kendes fra vinduerne. VELUX gardiner til VELUX vinduer – et naturligt valg for millioner af mennesker verden over.

VELUX har et stort udvalg af solafskærmning helt tilpasset deres vinduesmodeller, og deres ovenlysrullegardiner fås både som mørklægning eller lystætte stoffer. VELUX mørklægning er fuldstændig lystæt, og giver dermed total mørke, på alle tider af døgnet. Ideelt i soveværelser og værelser, hvor du ønsker total kontrol over afskærmning af lysindfald.

Velux gardiner findes manuelt betjent, solcelledrevet motor eller med almindelig motor på strøm. Alt sammen specialtilpasset og udviklet af Velux selv.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information
  • VELUX rullegardiner kører i sideskinner, som holder stoffet stramt på plads og hjælper til at der kan skabes total afskærmning af lysindfaldet.
  • Rullegardinerne fås i 40 forskellige farver og mønstre, herunder 16 sjove og spændende mønstre fra Disney & VELUX Dream Collection, samt Star Wars & VELUX Galactic Night Collection.
 • Teknisk information / Betjening

  Manuel betjening: VELUX manuelt betjente gardiner med greb i listen er nemme at betjene. Gardinrammen fastgøres til tagvinduets topboks, og gardinet løber derfra ubesværet i sideskinner ned langs vinduet. Tag blot fat i gribelisten, i bunden af gardinet, for at hæve/sænke som du ønsker. Hvis vinduet er vanskeligt at nå, så kan der tilkøbes forlængelsesdele til betjening af vinduet.

  Elektrisk motor: Fjernstyret og elektriske mørklægningsgardiner betjenes med den styreenhed (med touchskærm), som følger med dit VELUX INTEGRA® ovenlysvindue – en smart løsning så du enkelt og bekvemt kan fjernstyre dit solindfald gennem dit tagvindue. VELUX INTEGRA® styreenheden har et sæt forudindstillet programmeringer til den gængse hverdagskomfort og et bedre indeklima. Du kan via styreenheden også programmere dine tagvinduesgardiner til selv at indstille lysindfaldet, afhængigt af tiden på døgnet. Hvis nødvendigt kan tagvinduesgardinerne hæves og sænkes manuelt i gribelisten på underkanten af gardinet.

  Solcelledrevet batterimotor: VELUX INTEGRA® Solar mørklægningsgardiner monteres nemt på alle VELUX tagvinduer. Mørklægningsgardinet har både integreret solcelle og batteri. Batteriet oplades i løbet af dagen, uanset vejret. Du styrer nemt tagvinduesgardinet med den medfølgende fjernbetjening. Har du i forvejen et VELUX INTEGRA® ovenlysvindue, kan du også nemt bruges dennes styreenhed (med touchskærm) til at betjene dit VELUX INTEGRA® Solar mørklægningsgardin med. Hvis nødvendigt kan den solcelledrevet tagvinduesgardin også betjenes manuelt.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle VELUX rullegardiner bestilles unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af gardiner.

Lignende produkter