Rullegardiner tagvinduer

Rullegardiner tagvinduer

Hos Moogio kan du bestille alle former for gardiner til ovenlysvinduer fra Velux eller andre producenter. Til alle typer findes både indvendige og udvendige gardiner, vi skal bare vide vinduestypen og modelbetegnelsen, så skal du bare vælge farve og gardinerne er på vej.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Rullegardiner Velux

  Verdens største producent af ovenlysvinduer tilbyder et fantastisk sortiment af gardiner og andet tilbehør, baseret på den samme kvalitet og elegante danske design, der også kendes fra vinduerne. VELUX gardiner til VELUX vinduer – et naturligt valg for millioner af mennesker verden over.

  Velux gardiner findes manuelt betjent, solcelledrevet motor eller almindelig motor på strøm. Alt sammen specialtilpasset og udviklet af Velux selv.

   

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Lignende produkter