Mørklæggende rullegardiner

Mørklæggende rullegardiner

Vælger du et tæt væv kan forbipasserende ikke se ind gennem vævet. Prioriterer du privatlivet frem for udsigten så er det et tæt væv du skal vælge. Desuden er det et godt valg til rum, hvor der er tv og computerskærme.

Et mørklæggende væv er et godt valg til sove og børneværelset, hvor du vil lukke helt af for sollys. Med et mørklæggende væv trænger der ingen sollys gennem vævet.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mørklæggende rullegardiner Luxaflex

  Skal det være helt mørkt i soveværelset eller børneværelset, er rullegardinet et effektivt valg. Med kassette og
  sidelister byder rullegardinet på 100% mørklægning, så hele familien
  kan sove uforstyrret – også på sommermorgener, hvor solen står
  tidligt op. Elegant

   

 • Mørklæggende rullegardiner Moogioline

  Skal det være helt mørkt i soveværelset eller børneværelset, er rullegardinet det mest effektive valg. Det byder på 100 % mørklægning, så hele familien kan sove uforstyrret – også på sommermorgener, hvor solen står tidligt op. Udover at man kan holde solen ude, kan man også med insektnet holde små irriterende insekter langt ude af værelserne, så er en 100 % nattesøvn reddet.

  Standard leveres gardinerne uden sidelister og kassette, men vælges dette til, bliver gardinerne 100 % mørklæggende.

 • Design og funktion

  Mørklægningsstof er almindelig rullegardinslærred, med en gummibelagt bagside. Enkelte rullegardinsstoffer, er så tætte i vævningen, at selv uden denne belægning, er de 100 % lystættet. Gummibelægningen er oftest hvid, i nogle tilfælde indfarvet eller sølv.

  Monteres der kassette og sidelister, kan rummet mørklægges 100 %. Dette gør virkelig dag til nat og giver den rette biografstemning.

  Mørklægning er også ekstra god afskærmning mod solen og dens varme stråler.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Lignende produkter