Klassiske rullegardiner

Klassiske rullegardiner Moogioline

I kollektionen Moogioline, finder du et stort sortiment af rullegardiner i forskellige størrelser. Tekstilerne findes både som ensfarvet og mønstret.

Som standard leveres rullegardinerne med sidetræk, men kan også fås med håndtag eller motor. Ønsker du et motoriseret rullegardin kan du eksempelvis vælge et, der styres med fjernbetjening eller vægsender. De fleste af Moogiolines rullegardiner kan monteres med en smuk kassette, med eller uden sidelister.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Small: Frithængende rullegardin med eller uden kassette. Med endebeslag og kædetræk som standard. Kan også betjenes med manuelt nedtræk eller med motor.
  Mål med kædetræk: mindste bredde: 30 cm, max bredde: 180 cm (afhængigt af stofvalg).
  Mål med manuelt nedtræk: mindste bredde: 60 cm, max bredde: 180 cm (afhængigt af stofvalg).
  Mål med motorstyring: mindste bredde: 40 cm (afhængigt af motor), max bredde: 180 cm (afhængigt af stofvalg).

  Medium: Frithængende rullegardin med eller uden kassette. Med endebeslag og kædetræk som standard. Kan også betjenes med manuelt nedtræk eller med motor.
  Mål med kædetræk: mindste bredde: 30 cm, max bredde: 280 cm (afhængigt af stofvalg).
  Mål med manuelt nedtræk: mindste bredde: 60 cm, max bredde: 200 cm (afhængigt af stofvalg).
  Mål med motorstyring: mindste bredde: 40 cm (afhængigt af motor), max bredde: 280 cm (afhængigt af stofvalg).

  Large: Frithængende rullegardin med eller uden kassette. Med endebeslag og kædetræk som standard. Kan også betjenes med motor.
  Mål med kædetræk: mindste bredde: 50 cm, max bredde: 350 cm (afhængigt af stofvalg).
  Mål med motorstyring: mindste bredde: 50 cm (afhængigt af motor), max bredde: 350 cm (afhængigt af stofvalg).

  Der findes også andre modeller af rullegardiner fra Moogioline. Kontakt endelig din nærmeste Moogio butik, så fortæller vi gerne mere.

 • Teknisk information / Betjening

  Kæde: Endeløs kæde i plast, som fås i hvid, sort og grå. Placeres i højre eller venstre side. Metalkæde er også tilgængeligt, hvis dette ønskes. Kædetræk kan laves i henhold til børnesikkerhed. Som standard leveres kæden med børnesikret kædesamling og kædelod. Kan også vælges med kædestrammer.

  Manuelt nedtræk: Centralt trækgreb med blød affjedring. Den behagelige affjedring ruller forsigtigt gardinet op på en kontrolleret måde. Fås også med en elegant trækkvast.

  Motor: Somfy-motor, som styres med fjernbetjening eller vægsender.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle rullegardiner fra Moogioline er specialproduceret og fremstillet unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor ud fra størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt gerne din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af rullegardin.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden