Klassiske rullegardiner

Klassiske rullegardiner Luxaflex®

Luxaflex® rullegardiner passer stort set til alle vinduer. Rullegardinet har et moderne system, hvor teknologi og design går hånd i hånd. Luxaflex® rullegardiner findes i mange smukke væv, farver og kvaliteter. Du vælger selv mellem forskellige afslutninger i form af dekorative underlister, kantbånd eller trækkvaste - på denne måde designer du dit eget rullegardin, så det ser ud og har de funktioner, du ønsker.

I kollektionen findes der et bredt udvalg af smukke mønstre og farver at vælge imellem. Vævene er opdelt i fire forskellige varianter: transparent, semi-transparent, tæt og mørklæggende. Vælg et rullegardin med eller uden kassette, wireføring, kuglekæde, motorstyring eller med fjedermekanisme. Bestem selv, om rullegardinet skal være med overrul eller underrul.

Rullegardiner fra Luxaflex® fås også med den innovative og snorløse funktion LiteRise®, hvilket betyder at du hæver og sænker gardinet på en ny og let måde, med et let greb i listen. Gardinet bliver lige der, hvor du placerer det.

Max bredde: 300 cm, max højde: 300 cm.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Nogle af Luxaflex® tekstiler har en specialbehandlet overflade. DustBlock® betyder at stoffet effektivt afviser snavs og smuds bedre end andre ubehandlet stoffer. Et tekstil, som er efterbehandlet med DustBlock® afviser også vand og oliebaserede væsker. Behandlingen gælder både for- og bagside, hvilket forlænger kvaliteten.

  Topar®Plus reflekterer sol og varme bedre end ubehandlet tekstiler, hvorfor dit hjem holdes køligere om sommeren og varmere om vinteren. Stoffet er efterbehandlet, således det også er fugt- og smudsafvisende samt vaskbar. Behandlingen gælder både for- og bagside.

  Ønskes flammesikret stoffer, så anbefaler vi Trevira CS, som findes i mange smukke farver.

 • Teknisk information / Betjening

  Sidetræk: Endeløs kæde i hvid, grå eller sort plast, som placeres i højre eller venstre side. Metalkæde er også tilgængeligt. Længde på kæde: 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 eller 350 cm. Som standard leveres kæden med børnesikker kædesamler og kædelod. Det er også muligt at vælge en kædestrammer.

  LiteRise®: En unik snorløs betjening, hvor man hæver og sænker gardinet med et let træk/skub på underlisten. Vi anbefaler at LiteRise® bestilles med monteringsprofil, eller skal man justere/spænde fjederen ved montering af produktet.

  Fjeder: Vælg mellem følgende nedtrækningsalternativer:

  • Snor med Luxaflex® trækknop (standard hvis ikke andet vælges)
  • Trækbånd med D-ring i hvid, messing eller blankt stål.
  • Læderstrop i hvid, sort eller natur
  • Silkekvast
  • Andre dekorative nedtræk er også tilgængeligt

  Skylight: Snorløs betjening i underlisten. Betjeningsstang fås som tilvalg.

  Motor: 24V DC motor eller 12V motor. Vælg mellem flere styringsmuligheder.

  PowerView®: Indbygget 18V DC motor, som kan betjenes med fjernbetjening eller app.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle rullegardiner fra Luxaflex® er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes.

  Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber rullegardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden