Facette® Rullegardiner

Facette®

Lys er godt for både krop og sjæl. Og med Facette® kan du være sikker på at kunne justere lysindfaldet, så det passer til både humør og behov. Facette® er specialudviklet til at skærme for den skarpe sol – uden at skærme for lyset. Gardinets lagdelte striber danner i nedrullet tilstand smukke, stilrene linjer, som lukker lyset ind og får dit hjem til at tage sig ud fra sin bedste side, når solen rammer dine vinduer.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Facette Luxaflex

  Elegance og funktionalitet går hånd i hånd, når du vælger Facette® til
  dine vinduer. Det smukke gardin har rullegardinets stilrene look. Det består af to lag stribet væv, som kan forskydes i forhold til hinanden. I nederste position justerer du stribernes placering i forhold til hinanden for at få præcis det lysindfald eller afskærmning fra  forbipasserende, du ønsker. Du hæver og sænker gardinet i enten lukket eller åben position.

  Facette® fås i en bred farvepalette – fra de dæmpede nuancer til de mere iøjnefaldende trendfarver. Facette® fås i to stribebredder, fra
  ultraslim til en markant bred åbning. Vælg det væv der passer bedst til dine vinduer og få en anderledes gardinløsning, der matcher din stil og dit hjem.

  Se video

Lignende produkter