Energismarte rullegardiner

Screenrullegardiner

Et screenrullegardin er en perfekt løsning for dig, der gerne vil kunne holde varmen ude af boligen om sommeren, men stadig gerne vil kunne se ud gennem vinduet. Screenstoffet er vævet på en måde, der filtrerer lyset komfortabelt. Du kan også vælge en model med metalliseret screenstof, som uanset farvevalg lukker af for både blænding og varme på en effektiv måde. Disse stoffer fås med forskellige tætheder, og det er en fordel at vælge tættere stoffer hos sydvendte vinduer, mens vinduer mod nord kan tillade mere gennemsigtigt stof.

Vores screenrullegardiner er bygget på et enkelt og smukt design. Gardinet fås i mange forskellige farver og tilvalg; fx med eller uden kassette, eller betjening med kuglekæde eller motor. Screenrullegardiner passer både i private hjem, men også i et kontormiljø, hvor der kan være behov for at fjerne irritable lysstråler i skærmen.

Match farverne på dine screenrullegardiner med din stil og indretningen, eller bevar udsigten og lyset med de transparente screenstoffer, der filtrerer solens stråler. Altid skræddersyede på nøjagtige mål.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden