Energismarte rullegardiner

Energismarte rullegardiner

Højeffektiv indvendig solafskærmning. Hold mere end 80 % af varmen ude. Endvidere kan du i vinterhalvåret spare energi. U-værdien i vinduets glas forbedre med 30 %. Enkelt monteret i lille kasette, så gardinet er helt skjult når det ikke anvendes. Lister i hvid og alu, eller helt efter eget ønske. Simpelthen et enestående produkt, findes kun hos Moogio.
Screen gardiner kender de fleste fra virksomheder, hvor disse er gode til at filtrere de generende solstråler væk, så disse ikke genere i PC skærmen o.l. Dette bruges mere og mere privat, da dette giver en luftig afskærmning og et behageligt lys, hvor man stadig kan kigge ud, selvom gardinet er kørt ned.


Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Screenrullegardiner

  Match farverne på dine screen rullegardiner med din stil og indretningen, eller bevar udsigten og lyset med de transparente screen stoffer, der filtrerer solens stråler. Altid skræddersyede på nøjagtige mål. 

  Valg af screen stof afhænger af hvor meget solvarme man ønsker at holde ude og/eller hvor meget lys man ønsker skal slippe ind. Stoffets egenskaber og kvalitet styrer hvor meget sol og lys der kan slippe igennem, hvor meget der reflekteres, samt hvor meget der absorberes.

   

   

 • Solfilmsrullegardiner

  Solfilmsgardiner, der er absolut lige så effektivt som et udvendigt gardin, imod varme. Reducere varmen med over 80 %. Intet andet produkt har disse fantastiske egenskaber. Virker som solfilm, men fjernes let fra vinduet, fordi det er et rullegardin.

  Sidder i en lukket kassette med sidelister i hvid eller aluminium. Solfilmen har en spejlblank bagside, med vandret standsning, der gør denne meget varmeafvisende. Prøv det, man tor det er løgn så effektivt det er.

  Se video

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Lignende produkter