Træpersienner

Træpersienner

En flot træpersienne er en fleksibel afskærmning med de vandrette lameller som enkelt vippes op eller ned - afhængig af hvor meget du vil skærme af.
Med træets naturlige karakter opleves et afdæmpet og behageligt lys i rummet uanset om du vælger en lys eller mørk træsort. Træpersienner gør sig bedst i store vinduer hvor de står kørt ned det meste af tiden, så man kan se de flotte trælameller.

Hos os finder du træpersienner i flere forskellige træsorter. Hårde træsorter som eksempelvis eg og ask giver persiennen et eksklusivt udseende, hvor en træsort som bambus giver et helt andet udtryk. Til de olierede lameller anvendes en speciel olie, som bevarer den fine karakter i træet samt beskytter mod UV-lys. Skal du have den mest økonomiske træsort, skal du vælge lameller i laseret Lind.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Træpersienner fra Moogioline

  Vælger du træpersienner fra Moogioline får du en flot og prisdygtig persienner, skræddersyet til dine vinduer. Træpersiennerne produceres i 2 forskellige lamelbredder, 25 og 50 mm. Vælger du 50 mm lameller har du også mulighed for at vælge et bredt stigebånd. Persiennerne laves i mange forskellige stilrene farver; hvid, creme, sort, lysgrå, grå, mørkgrå og antracit. Persiennerne fås også i mange andre farver. Moogiolines træpersienner laves i træsorterne paulownia, basswood eller bambustræ. Paulownia træet er unikt da dette er meget let og et af de bedste sorter til at lave persienner.

  Maxmål  paulownia og basswood, bredde: 270 cm, højde: 260 cm

  Maxmål bambus, bredde: 240 cm, højde: 260 cm

 • Træpersienner fra Luxaflex

  Træpersiennerne findes i 2 lamelbredder, 50 og 70 mm. Ædle træsorter, lakerede overflader og til dels buede lameller. Træpersienner giver et rustikt look og giver varme til rummet og så ser de særdeles eksklusive ud. Træpersienner fra Luxaflex er af allerhøjeste kvalitet og findes med flere typer dækkasser og afslutninger i toppen.

  Træpersienner kan være helt i træ eller med over- og underliste i træ og lamellerne i aluminium. Indstillingshjul og drejemekanisme, som for 50 år siden, denne persienner kaldes Evolution. Dækkassen kan være af træ eller af aluminium, der kan give træpersiennen forskellige udtryk. Overfladebehandlingen af lamellerne har også stor påvirkning på looket. Alt træ i persiennerne er FSC-certificeret for at beskytte miljøet.

  Maxmål bredde: 300 cm, Maxmål højde: 300 cm

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden

Lignende produkter