Aluminiumspersienner

Aluminiumspersienne

Traditionelle alu persienner findes i et stort udvalg af farver, mønstre og modeller. Hvis det skal være smalle eller bredde lameller i aluminium, klassiske eller frækkere farver, er op til din personlige smag og stil.
Hejs op eller ned. Vinkel for at slippe lyset ind. Men persiennen er ikke bare en solafskærmning, det er også en indretningsdetalje som kan forandre et rum præcis som et fag gardiner gør.

Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Aluminiumsperseinner Moogioline

  Hos Moogio kan du designe din egen persienne præcis som du vil have den. Du kan kombinere farver på lamellerne og derved skabe en helt unik persienne! Du vælger blandt hundredevis af farver, mønstre og strukturer. Vidste du at man også kan vælge mellem 16,25 og 50 mm bredde på lamellerne? Det har stor betydning for hvilket udtryk din persienne skal give. Som du ser, mulighederne er mange, det er egentlig bare din kreativitet som sætter grænser for hvor personlig du vil lave din persienne.

  Maxbredde: 300-480 cm afhængig af lamelbredde

 • Aluminiumspersienner Luxaflex

  Den nye Luxaflex® persiennekollektion byder på et fantastisk udvalg af moderigtige farver samt nytænkende og eksklusive designs, der forvandler ethvert vindue til en stil, der er helt din egen. Kvalitet er Luxaflex®’adelsmærke. Persiennerne er lavet med fleksible aluminiumslameller, der ikke vil miste deres form. Vælg mellem 5 lamelbredder. På den måde får du en unik persienneløsning uanset vinduesstørrelse.

  Med vores snorløse LiteRise® betjening kan du hæve og sænke persiennen med et enkelt skub. LiteRise® persiennen giver en
  øget sikkerhed for små børn med et smart og enkelt design.

  MegaView® persienner tilbyder dig det ekstra udsyn, som du måske er på udkig efter. MegaView® lukker som en normal persienne, men når du åbner den, åbner du også for dobbelt udsyn. Du har stadig persiennens gode evne til at skærme for privatlivet ved at vinkle eller lukke lamellerne. MegaView® kan betjenes med snor og drejestang, kæde eller motor.

  Maxbredde 330-500 cm afhængig af lamelbredde

 • Aluminiumspersienner Basic

  Basic persiennen er en super persienne, der blænder for solen, findes i et standard udvalg af farver altid lavet på mål. Persienner findes ikke til bedre pris end dette, lavet på mål. Findes kun i 25 og 50 mm lamelbredde.

   

Lignende produkter