Klassiske parasoller

Parasol Glatz Fortino Riviera

En hård vind vil ikke påvirke en Fortino Riviera parasol alverdens, da dens design er skabt til at modstå hårde vindforhold. Denne smarte Fortino Riviera parasol fra Glatz er designet til at være vindafvisende, takket være dens flade og moderne parasoltagsstruktur. Det brugervenlige åbningssystem sikrer en enkel og bekvem betjening. Fortino Riviera er kendetegnet ved en høj grad af korrosionsbestandighed, hvilket gør den særlig ideel til vindfølsomme områder såsom kystområder og generelt huse nær strandarealer.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Materiale og teknologi

Stellet er lavet af naturanodiseret aluminium. Spændingsgrebet og kronen (åbne-/lukkemekanismen) er lavet af korrosionsbestandigt glasfiberforstærket plast. Boltene og nitterne er lavet af rustfrit stål. Dugen er udskiftelig og selvspændende, hvilket er med til at sikre en stram og smuk dug.

Betjening

For at åbne skal du blot trække spændingsgrebet nedad og fastgøre det til beslaget. Dette kan gøres med minimal indsats, takket være det modsatte åbningsprincip.

Se video

Lys

Kan fås med Osyrion LED-spots, som er genopladelig belysning, der kan installeres på parasollen. Takket være det varme lys kan de afslappende aftener udenfor, vare nogle timer længere.

Størrelser

Rund:

 • Ø250
 • Ø300

Firkantet:

 • 200 x 200
 • 240 x 240

Smukke og moderne farver

Stellet fås i naturanodiseret aluminium. Dugen fås i cirka 100 forskellige farver, hvor der kan vælges mellem materialeklasse 2, 4 og 5. Vi anbefaler, at man går efter en dug i materialeklasse 4 eller 5, som giver en UV-beskyttelse på op til 98%%, og som også har markant længere levetid.

Modstandsdygtig i hård vind

Glatz Fortino Riviera kan håndtere hårde vinde med vindhastigheder på op mellem 13,9-24,4 meter i sekundet, afhængigt af størrelsen på parasollen.

Husk en parasolfod når du køber ny parasol

For at parasollen står stabilt, er det vigtigt med en robust parasolfod eller et kraftigt beslag, således parasollen sikres bedst muligt. Parasolfodens vægt følger parasollens størrelse. Vælg her mellem:

 • Fast fod
 • Mobil fod
 • Rør til nedstøbning
 • Væghængt beslag
 • Montageplade

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.