Klassiske parasoller

Parasol Glatz Fortello

Fortello er en særlig robust parasol fra Glatz, som hverken er for stor eller lille, og dermed rammer bredt i dens anvendelsesmuligheder. Grundet den robuste, men samtidig lette konstruktion tåler en Fortello parasol meget kraftige vindhold, hvorfor denne model er perfekt til steder med vind som store gågader, kyster eller åbne områder. Parasollen er særligt ideel til hoteller og restauranter, eller blot den private, som ønsker en særlig kraftig parasol, der trods dens konstruktion er nem at transportere. Fortello tåler, alt efter valgte størrelse, vindhastigheder op mod 100 km/t.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Materiale og teknologi

Stellet er lavet af naturanodiseret aluminium med en todelt profileret stolpe. Spændingsgrebet og kronen (åbne-/lukkemekanismen) er lavet af trykstøbt aluminium, og skruerne og nitterne er lavet af rustfrit stål. Dugen er udskiftelig og selvspændende, hvilket er med til at sikre en stram og smuk dug.

Betjening

Træk blot spændingsgrebet nedad og fastgør det i løberen på parasollen. Dette gøres med minimal indsats takket være det modsatte åbningsprincip.

Se video

Lys

Kan fås med Osyrion LED-spots, som er genopladelig belysning, der kan installeres på parasollen. Takket være det varme lys kan de afslappende aftener udenfor, vare nogle timer længere.

Størrelser

Rund:

 • Ø400

Firkantet:

 • 300 x 300
 • 350 x 350
 • 400 x 400
 • 400 x 300

Smukke og moderne farver

Stellet fås i aluminium. Dugen fås i cirka 100 forskellige farver, hvor der kan vælges mellem materialeklasse 2, 4 og 5. Vi anbefaler, at man går efter en dug i materialeklasse 4 eller 5, som giver en UV-beskyttelse på op til 98%%, og som også har markant længere levetid.

Modstandsdygtig i hård vind

Glatz Fortello kan håndtere vinde af kulingstyrke med vindhastigheder op mellem 20,8-28,4 meter i sekundet, afhængigt af størrelsen på parasollen.

Husk en parasolfod når du køber ny parasol

For at parasollen står stabilt, er det vigtigt med en robust parasolfod eller et kraftigt beslag, således parasollen sikres bedst muligt. Parasolfodens vægt følger parasollens størrelse. Vælg her mellem:

 • Fast fod
 • Mobil fod
 • Rør til nedstøbning
 • Væghængt beslag
 • Montageplade

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.