Klassiske parasoller

Parasol Glatz Castello PRO

Castello Pro fra Glatz er en særdeles smuk, stilren og kraftig parasol, hvor der er god mulighed for at montere varmere, lys og tagrender mellem parasollerne. Parasollen er ideel ved restauranter, caféer, hoteller eller store, åbne terrasser. Castello Pro er designet til store udendørs områder, og tilbyder deraf et højt niveau af korrosionsbeskyttelse med sine komponenter, der er lavet af højkvalitets materiale.

Udstyret med enkle trykstøbte dele, fascinerer Castello Pro med sit flade parasoltag, der giver en høj grad af vindstabilitet. Parasoltaget kan åbnes og lukkes på ingen tid med spændegrebet. Hvis parasollen er valgt med LED-spots eller varmere er elektronikken i forvejen integreret diskret i rammen og stiverne.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Materiale og teknologi

Stellet er lavet af naturanodiseret aluminium med højkvalitets glasfiberforstærkede dele. Parasollen er udstyret med rustfri stålskruer og nitter, og er derfor korrosionsbestandig. Dugen er udskiftelig og selvspændende, hvilket er med til at sikre en stram og smuk dug.

Betjening

Det modsatte åbningsprincip muliggør hurtig åbning og lukning af parasollen, hvorfor den har en nem og bekvem betjening.

Se video

Størrelser

Castello Pro er en af de parasoller, som kan leveres i rigtig mange forskellige størrelser og varianter, hvor de enten kan leveres runde, kvadratiske eller rektangulære.

Lys

Modellen an fås med Osyrion LED-spots, som er genopladelig belysning, der kan installeres på parasollen. Takket være det varme lys kan de afslappende aftener udenfor, vare nogle timer længere.

Varmere

Castello Pro kan også fås med varmelamper, hvilket tilføre maksimal mulighed for udnyttelse af parasollen, når vi rammer enden af sommeren.

Smukke og moderne farver

Stellet fås enten i den rene naturanodiseret aluminiumfarve eller med en antracit pulverlakering (RAL 7016). Dugen fås i cirka 100 forskellige farver forekommer kun i den bedste materialeklasse 5, som giver en UV-beskyttelse på op til 98%.

Modstandsdygtig i jævne og friske vinde

Glatz Castello Pro kan håndtere vinde af kulingstyrke med vindhastigheder op mellem 13,9-28,4 meter i sekundet, afhængigt af størrelsen på parasollen.

Husk en parasolfod når du køber ny parasol

For at parasollen står stabilt, er det vigtigt med en robust parasolfod eller et kraftigt beslag, således parasollen sikres bedst muligt. Parasolfodens vægt følger parasollens størrelse. Vælg her mellem:

  • Fast fod
  • Rør til nedstøbning
  • Væghængt beslag
  • Montageplade

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.