Klassiske parasoller

Parasol Glatz Alu Twist

Hvad kom først - form eller funktion? Med Alu-Twist er svaret begge dele. Når alt kommer til alt, er denne parasol den perfekte kombination af æstetik og komfort. Parasollen kan nemt og enkelt åbnes ved at dreje håndsvinget og dertil vippes med den trinløse drejemekanisme. For at sikre en lang levetid er denne parasol fra Glatz skabt gennem schweizisk topkvalitet ved hjælp af kun de bedste materialer. Rammen og stiverne er lavet af naturanodiseret aluminium. Alu-Twist parasollen er perfekt til vinklede udendørsarealer, din altan eller på terrassen ude i haven. Uanset hvor den er placeret – er tilstrækkelig skygge og et strejf af tidløs modernitet garanteret.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Materiale og teknologi

Parasollens stel er en centreret stang med “TWIST” drejemekanisme til trinløs vipning af parasolhovedet, som er placeret lige ovenfor håndsvinget. Parasollens dug er udskiftelig og samtidig selvspændende, hvorfor denne altid sidder stramt og smukt. Dugen er op mod 98% UV-beskyttende.

Betjening

Du kan nemt åbne og lukke Alu-Twist med håndsvinget, som sikre en rolig udkørsel af parasollen. Parasollen kan yderligere vippes trinløst med “TWIST” drejemekanismen, hvor du nemt og enkelt kan tilte parasolhovedet den ønskede retning. Alu-Twist kendetegnes ved dens enkelthed i betjeningen.

Se video

Størrelser

Rund:
– Ø270
– Ø300
– Ø330

Firkantet:
– 210 x 150
– 250 x 200
– 240 x 240

Lys

Kan fås med Osyrion LED-spots, som er genopladelig belysning, der kan installeres på parasollen. Takket være det varme lys kan de afslappende aftener udenfor, vare nogle timer længere.

Smukke og moderne farver

Stellet fås i flot tidløst naturanodiseret aluminium. Dugen fås i cirka 100 forskellige farver, hvor der kan vælges mellem materialeklasse 2, 4 og 5. Vi anbefaler, at man går efter en dug i materialeklasse 4 eller 5, som giver en UV-beskyttelse på op til 98%%, og som også har markant længere levetid.

Modstandsdygtig i jævne og friske vinde

Glatz Alu-Twist kan håndtere hårde vinde med vindhastigheder på op mellem 10,8-17,1 meter i sekundet, afhængigt af størrelsen.

Husk en parasolfod når du køber ny parasol

For at parasollen står stabilt, er det vigtigt med en robust parasolfod eller et kraftigt beslag, således parasollen sikres bedst muligt. Parasolfodens vægt følger parasollens størrelse. Vælg her mellem:

  • Fast fod
  • Mobil fod
  • Rør til nedstøbning
  • Væghængt beslag
  • Montageplade

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.