Frithængende parasoller

Parasol Glatz Sunwing C+

Stellet er udført i aluminium, antracit grå, pulverlakeret med lang holdbarhed. Parasollen slåes op ved betjening af håndsving, håndsvinget låser selv. Stolpen kan yderligere justeres til siderne med 18 graders interval. Parasol med sidestillet fod, alle monteringsformer er mulig, rør til nedstøbning, parasolfod stationær, parasolfod med hjul, klemmebeslag.

Flere størrelser er mulig:
8 delt rund ø 300 / 330 cm, 8 delt firkantet 260×260 cm, højde maks. 270 cm, frihøjde 200 cm, vægt 18 kg, varierende efter størrelse.

Se video her


Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.