Frithængende parasoller

Parasol Glatz Sunwing Casa

Sunwing Casa fra Glatz er en tidløs frithængende parasol med slanke og rene linjer. Den imponerer med sin unikke brugervenlighed takket være dens centralt placerede betjeningselementer. Takket være sidearmen, som parasoltaget er fastgjort til, har Sunwing Casa brug for ganske lidt plads, mens den giver en enestående skygge. I stelfarver som naturanodiseret aluminium og pulverlakeret antracit kombinerer parasollens ergonomi og design. Parasoltaget betjenes med selvlåsene håndsving og kan vippes op til 45 grader begge veje rundt, samt dreje 360 grader rundt om egen mast.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Materiale og teknologi

Parasoltagets bærelementer og ramme er baseret på naturanodiseret aluminium. Krumtaphuset, bærearmen og parasolhovedet er lavet af robust trykstøbt aluminium, og skruer og nitter er lavet af rustfrit stål. Dugen er udskiftelig og selvspændende, hvilket sikrer en stram og smuk dug.

Betjening

Sunwing Casa åbnes og lukkes nemt med håndsvinget. Parasollens centrale krumptapmekanisme er selvlåsene. Med den anden håndsving kan parasoltaget vippes trinløst op til 45 grader på begge sider.

Se video

Størrelser

Rund:
– Ø300
– Ø330

Firkantet:
– 270 x 270
– 300 x 240

Lys

Kan fås med Osyrion LED-spots, som er genopladelig belysning, der kan installeres på parasollen. Takket være det varme lys kan de afslappende aftener udenfor, vare nogle timer længere.

Smukke og moderne farver

Stellet fås i naturanodiseret aluminiumsfarve eller med en moderne pulverlakeret antracit. Dugen fås i cirka 100 forskellige farver, hvor der kan vælges mellem materialeklasse 2, 4 og 5. Vi anbefaler, at man går efter en dug i materialeklasse 4 eller 5, som giver en UV-beskyttelse på op til 98%, og som også har markant længere levetid.

Modstandsdygtig i jævne og friske vinde

Glatz Sunwing Casa kan håndtere friske vinde med vindhastigheder op mellem 8-10,7 meter i sekundet.

Husk en parasolfod når du køber ny parasol

For at parasollen står stabilt, er det vigtigt med en robust parasolfod eller et kraftigt beslag, således parasollen sikres bedst muligt. Parasolfodens vægt følger parasollens størrelse. Vælg her mellem:

  • Fast fod
  • Mobil fod
  • Rør til nedstøbning
  • Væghængt beslag
  • Montageplade

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.