Tænker du også på en ny markise eller parasol til ferien?

Når du køber en markise eller parasol hos Moogio får du altid robust kvalitet og stilsikkert design, ned i mindste detalje. Det gør at du kan stole på dit solafskærmnings funktion og udseende hver dag, i mange år. Så hvis du overvejer en ny markise i sommer, invester i kvalitet fra Moogio. Bestil i dag, så leverer og monterer vi inden sommerferien.

Oaser af skygge

Midt på dagen, når solen står højst på himlen. Der er der som regel bedst i skyggen. På billedet ses en frithængende parasol i klassisk hvid, fra vores schweiziske kvalitetsleverandør Glatz. Skræddersyet og bestilt på mål i nærmeste butik, for leverance inden ferien.

Målbestilt perfektion

Vores parasoller er altid i højeste kvalitet. Det gør at du har en parasol som holder stabiliteten, funktionen og farven i mange år. På billedet ses parasollen Alu Twist i en flot orange farve. Tal med os i butikken, vi hjælper med at vælge den rigtige model, dugkvalitet, fod og farve.

Markilux MX3

Forlæng en sommeraften med et fuldendt design

Med den nye MX-3 fra Markilux, i stilren kassette, slankt design og overlegen funktion, til en rigtig fornuftig pris. Vælg også med fjernbetjening, terrassevarmer og belysning LED, så har du en markise der slår de fleste. Læs mere om MX-3 her.

Skræddersyet

Så er alle hjem unikke

Hos Moogio finder du ingen standardløsninger. For os er det vigtigt at du får en løsning som er tilpasset i mål og materialer til netop dit hus og din terrasse, og ikke mindst, at den er monteret korrekt.

Kan vi hjælpe?

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.

Tal med os!

Du er mere end velkommen til at booke et gratis besøg hjemme hos dig ved at klikke her, så hjælper vi med en løsning. Du er også velkommen i en af vores butikker, der ligger nærmest dig, så kan vi fortælle mere og hjælpe dig med at finde den helt unikke løsning til din bolig.