Screenmarkiser

Screenmarkise Markilux 776/876

Markilux 776/876 er en screenmarkise, som er unik af sin slags, da den kan laves i meget store størrelser. Screenmarkisen er udstyret med et særligt spændingssystem, således stoffet altid holdes stramt, på trods af markisens størrelse. Markilux 776/876 fås også med tracfix-system, hvilket betyder at markisen er ekstra stabil, fx i hård vind. Markisen er den perfekte solbeskyttelse, som samtidig værner om dit privatliv.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Stor, større, Large!

Markilux 776/876 er en Large Screen, og kan bruges på vinduesarealer op til 24 kvadratmeter. Dette er muligt takket være dens geniale spændingssystem og robuste konstruktion. Markisen er derfor særlig funktionel for større vinduespartier.

Fantastisk sol- og varmeafskærmning

Denne vertikale kassettemarkise er en topmodel når det kommer til afskærmning mod sol, varme og nysgerrige blikke. Kassetten fås som model 776 (firkantet kassette og model 876 (rund kassette), hvilket gør at screenmarkisen passer ind i alle hjem designmæssigt.

Styring

Markilux 776/876 fås som standard med motorstyring, således du nemt og enkelt styrer din screenmarkise via blot en fjernbetjening for at køre dem op og ned.

Et stort udvalg af flotte farver

Til din screenmarkise kan du vælge mellem et stort udvalg af flotte farver og transparentheder til din screendug. Du vælger også blandt 7 forskellige stelfarver, som passer til dit ønske og dine omgivelser.

Modstandsdygtig i friske vinde

Markilux 776/876 er yderst vindstabil og stærk screen, som klare vindmodstande helt op til klasse 2 og 3 (afhængigt af størrelsen). Den kan derfor håndtere vindhastigheder til op mellem 8 og 13,8 meter i sekundet.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.