Screenmarkiser

Screenmarkise Markilux 620/625

Markilux 620/625 er en slank og kompakt screenmarkise, som er yderst stabil, selv under blæsende forhold, takket være dens smarte trackfix-sidestyrsystem. Screenstoffet på 620/625 går helt ind i sidestyret, så der ikke fremkommer lysspalter. Inde i sidestyret er stoffet låst fast, så det styres og holdes på plads ved hjælp af trackfix-systemet i sidestyret.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Størrelse

Markilux 620/625 kan benyttes på vinduespartier med et areal helt op henholdsvis 12 og 22 kvadratmeter. Forskellen ligger i, at 625 er en kende mere kompakt i designet, hvorfor denne model kan håndtere større screenduge. Disse screens er derfor hver især ideelle til, hver deres størrelse af vinduesarealer. Designmæssigt er Markilux 620/625 en fryd for øjet, og passer med deres enkelthed og rene linjer i kassetten, perfekt ind i den skandinaviske designstil.

 

Funktionalitet

En screenmarkise fungerer som et stærkt udvendigt rullegardin, der hjælper med både at beskytte for blænding af solen, holde på varmen om vinteren, samt give en kølende effekt om sommeren. Screenmarkiser er derfor ideel til at skabe det perfekte indeklima, uanset vejret.

Et enestående farveudvalg

Til din Markilux 620/625 kan du vælge mellem et stort udvalg af flotte farver og transparentheder til din screendug.
Du vælger også blandt 7 forskellige stelfarver, som passer til dit ønske og dine omgivelser.

Modstandsdygtig i hård vind

Markilux 620/625 er den mest vindstabile screen af alle, som tåler vindmodstande helt op til klasse 3. Den kan derfor håndtere hårde vindhastigheder til op mellem 10,8 og 13,8 meter i sekundet.

Styring

Markilux 620/625 fås som standard med motorstyring, således du nemt og enkelt styrer din screenmarkise via blot en fjernbetjening for at køre dem op og ned.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.