Faldarmsmarkiser

Markise Moogioline DA42

Denne vinduesmarkise, er den simple version af en traditionel vinduesmarkise. Dugrullen sidder under en beskyttende kassetteprofil og armene i aluminium er med indbygget fjeder, der holder dugen spændt i enhver position. Udspændte fjedre i aluminiumsarmene sikre optimal spænding på dugen. Diskret vinduesmarkise i en beskyttende aluminiumkassette med ekstra lav byggehøjde for at passe til typiske nordiske huse. En manuelt betjent klassiker som giver et behageligt indeklima på de varme sommerdage. Kan også leveres med motor. Leveres i standard stelfarve hvid, grå og antracit.

Max bredde: 5 meter
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.