Faldarmsmarkiser

Markise Markilux 730

Elegant vinduesmarkise som er både fleksibel og stabil. Markilux 730 er med indbygget gasfjedersystem, som holder dugen udspændt. Modellen findes med enten rund eller firkantet kassette, så du kan vælge netop dét design, som passer din stil. Dugen lukkes helt tæt inde i kassetten, med en lille hjælpefjeder i armene, der sikrer at kassetten altid er 100 % lukket, så dugen sidder helt beskyttet.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Størrelse og stabilitet

Markilux 730 passer også godt til større vinduespartier, da modellen kan laves op til 7 meter bred. Det unikke gasfjedersystem medvirker til, at vinduesmarkisen er ekstrem stærk og stabil selv i blæsevejr og udsatte områder. Spændingen på markisedugen ligger i armene, der er forsynet med en gasstøddæmper, der er altid holder dugen stram.

Fantastisk solafskærmning og smuk synlighed

Faldarmene er udstyret med optimerede gasstempler i rustfrit stål, der giver fremragende spænding. Dette medvirker til at markisen er justerbar ned til max 140 grader, og giver en perfekt beskyttelse for solen. En vinduesmarkise med faldarme er en unik og smuk solafskærmning, som matcher perfekt til idylliske områder.

Styring

Markilux 730 fås som standard med motorstyring, således du nemt og enkelt styrer din vinduesmarkise via blot en fjernbetjening for at køre dem op og ned. Vinduesmarkisen kan også fås med manuel styring, hvor du kører markisen op og ned via en traditionel drejestang.

Et enestående farvevalg

Til din vinduesmarkise kan du vælge mellem et stort udvalg af flotte farver og transparentheder. Du vælger også blandt 7 forskellige stelfarver, som passer til dit ønske og dine omgivelser.

Modstandsdygtig i friske vinde

Markilux 730 er en yderst vindstabil og stærk vinduesmarkise, som klare vindmodstande helt op til vindklasse 2. Den kan derfor håndtere vindhastigheder til op mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.