Sidemarkise

Markise SA60

SA60 er en sidemarkise designet som en udtrækkelig sideskærm, og er ideel til at skabe privatlivsbeskyttelse, dække af for vinden og gøre din terrasse mere hyggelig. Produktet egner sig godt som et supplement til en markise og fungerer fremragende til både villaer og rækkehuse. Den fås både som standard farvet akrylstof eller et af vores populære screenstoffer.

Moogioline SA60 betjenes med et håndtag, der er fastgjort i den udtrækkelige kassette. Betjeningen er simpel, hvor stoffet nemt og enkelt trækkes ud af kassetten, hvor det er beskyttet, når det ikke er i brug. SA60 har desuden en børnesikring, som får rullen til at stoppe, hvis man taber håndtaget, og dermed undgår pludselig slag fra udtrækningsprofilen.

Sidemarkisen kan laves med en max højde på 2 meter og et maxtræk på 3,5 til 4 meter afhængigt af stofvalget.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguide

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguide Til solafskærmningsguide