Sidemarkise

Markise Markilux 790

Markilux 790 sidder diskret monteret på væggen, og fungere som et rullegardin, blot vandret. En sidemarkise som Mx-790 anvendes ved at trække den ud fra væggen, og sætte trækstolpen fast til en befæstigelse, som er monteret på enten en væg/mur, støbt som en søjle i jorden, eller i en parasolfod, der kan flyttes efter behov. En sidemarkise/læsejl som dette, er en praktisk løsning, da det nemt kan slås ud og ind, når du har brug for det. Du slipper derfor for at skulle udpakke og samle et midlertidigt læhegn eller opsætte skærmende træværk, som skal vedligeholdes.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Ideel sidebeskyttelse mod let vind og nysgerrige blikke

Mx-790 monteres som nævnt fast til væggen, hvilket gør det til en permanent diskret løsning. Sidemarkisen kan trækkes ud til 4,5 meter, hvorfor den kan dække et stort areal. Ved udtræk skabes der læ for vind og nysgerrige blikke i den retning, som man har sidemarkisen monteret og trukket ud for. Højden på Mx-790 kan blive op til 2,5 meter, afhængigt af længden.

En elegante måde at skabe privatliv

Der er få siddepladser udendørs, der er beskyttet mod sol, vind og nysgerrige blikke fra alle sider. Derfor gør denne slanke Markilux sidemarkise simpelthen din altan eller terrasse mere behagelig. Mx-790 trækkes ud i én jævn bevægelse, og er altid ved din side, når du har brug for den og lyst til at gøre brug af dens fordele.

Skrående overkant

Mx-790 kan laves med en skrående overkant. Dette kan være en ideel løsning, for dig allerede har en markise med en god hældning på. En skrå overkant kan også laves, hvis blot du synes at det har et flottere udgangspunkt og design.

Et uovertruffent farveudvalg.

Dugene til MX-990 findes i flere hundrede forskellige mønstre og farver. Vælg mellem 7 standard stelfarver, men du kan også altid, mod et mindre tillæg, vælge præcis den RAL-farve du ønsker. Blandt de 7 standard stelfarver er den selvrensende antracit lakering – bestselleren, der er med til at understrege den elegante markise.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.