Sidemarkise

Markilux Format

En ny form for sidemarkise, vindafskærmning eller afskærmning mod indkig, i samme udtryk og med samme markisedug. Afskærmningen er i aluminiumsrammer, med markisestof isat. Kan også isættes transparent dug. Laves i flere udformninger, såsom fast format, format der kan køre fra side til side, som et panelgardin eller skydelåger på et skab, eller som lift version, hvor det kan køre op og ned.

Mulighederne er mange, kombinationsmulighederne er mange og stabilitet og holdbarhed er i højeste klasse. Kontakt os gerne for nærmere råd og vejledning i forbindelse med køb af markise, eller bare som afskærmning for hvad som helst
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.