Sidemarkise

Markilux 790

Markilux 790 sidder diskret på væggen, som et lodret rullegardin i kassette, der kan trækkes op til 4,5 meter ud fra væggen. Ude for enden kan en befæstigelse monteres, på mur/væg, som søjle der støbes i jorden, eller i en parasolfod der kan flyttes efter behov. Kan forsynes med alle stoffer fra kollektionen. Kassetten findes i i hvid, grå og mørkebrun samt antracit men kan indfarves i alle RAL-farver. Det er naturligvis ikke altid, der er brug for læsejl på din terrasse. Nogle dage blæser det måske fra en anden retning, så din læskærm slet ikke er nødvendig. Det kan også være at vinden har lagt sig og kun blæser som en mild brise, der føles behagelig.

Her er et læsejl med udtræk en praktisk løsning. Et udtrækssejl kan nemlig slås ud og ind, som du har brug for det. Det er i øvrigt nemt, fordi Moogio sidemarkiser sidder diskret monteret som en permanent løsning. Du slipper derfor for at skulle udpakke og samle et midlertidigt læhegn eller opsætte skærmende træværk, som skal vedligeholdes.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.