Terrassemarkiser

Pergola Markise

Hos Moogio er vi specialister i terrasseoverdækninger med markiser specielt til dette formål: Pergola, tagmarkise og solsejl brugt som overdækning, ja, der er utallige løsninger og det smarte er, at overdækningen jo køres ud når der er behov og ellers ligger lukket inde i en kassette, den giver ikke et mørkt rum om vinteren, den er der bare når der er brug for den.

Pergola er til dem der ønsker en markise med meget stort udfald, helt op til 6 meter. Markisen er uden knækarme, men med sidestyr i begge sider og yders 1 søjle i hver side der fæstnes til jorden. Pergola 210 kan individuelt sænkes i siderne. Sammen med at stolper er fastgjort i fronten, er markisen utrolig vindstabil og tåler mere vand med den rette hældning. Der stilles mindre krav til befæstigelse på mur eller stern, da trykket er væk fra kassetten, da der ingen arme er på.Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden