Markise Markilux 930 Swing

Markise Markilux 930 Swing

Designermarkise med unik mekanisme til justering af hældningen. Markilux 930 Swing er udviklet til montage under tagudhæng eller på altaner. Markisen kan have hældning på op til 80 grader, og er derfor helt ideel, når aftensolen står lavt. Når markisen køres ind, vipper den automatisk op i 0 grader, så den ikke tager udsyn i indkørt position. Swing-mekanismen gør at markisen ikke fylder mere end blot 12 cm i højden, når den er kørt ind. Når markisen skal bruges, vipper markisen ned i den ønskede hældning og kører ud – dét smart!

En næsten lodret markise

Med en hældning på helt op til 80 grader kan du køre din Markilux 930 ud i en næsten lodret position. Denne funktion gør at 930 Swing udskiller sig markant fra alle traditionelle markiser, hvorfor modellen er særlig populær hos altanejere. Med din markise 930 kan du derfor nyde at være udenfor på din altan, selv når solen står lavt på himlen.

Smuk og enkelt beskyttelse mod solen

Markilux 930 er en flot, enkel og åben markise i sit udseende. Markisen kan fås helt op til 5 meter bred og med et udfald på 3 meter, hvilket typisk er rigeligt for de fleste altanejere. Selvom markisen er særligt udviklet til altaner, kan den med fryd for øjet også nemt benyttes hos restaurationer, hoteller og haveejere.

Stærke arme

Markisen fås med de velkendte og robuste dobbeltlæggende stålkæder, som man har brugt igennem flere år. De dobbelte stålkæder er et kvalitetsstempel, som man ved har en udholdenhed, der holder i mange år.

Elegant afslutning

Med den ekstra dekorative afslutning i forbommen, gives denne markise en individuel charme i særklasse.

Særlig drejemekanisme

Den kun 12 cm høje markiseramme drejer sig diskret op i en 0 graders position, når markisen køres ind. Først når du kører markisen ud, drejer markiserammen sig ned i den ønskede og forudindstillede position.

Et farvevalg blandt hundredvis af farver

Til din Mx-930 kan du vælge blandt flere hundrede forskellige farver og mønstre. Vælg dertil mellem 7 standardfarver til stellet. Hvis du ønsker en anden stelfarve, kan du vælge præcis den RAL-farve, som du ønsker.

Håndtere den gennemsnitlige danske vind

Selvom Markilux 930 er en åben markise, uden kassette, er det en særlig stærk markise, og står imod vindstyrker op mod vindmodstandsklasse 2. Den kan derfor, i udkørt position, håndtere vindhastigheder op til mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Fjernstyr nemt din markise

Forøg komforten af markisen ved at få den betjent med fjernstyring. Herved slipper du for den oprindelige drejestang, og kan i stedet fjernstyre din markise med fjernbetjening, app-styring eller stemmestyring. Tilføj også en sol- og vindsensor eller rystesensor, som hjælper til automatisk at kører markisen ind og ud, afhængigt af vejret.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?