Helkassettemarkiser

Markise Moogioline Fino

Fino er den perfekte markise til terrassen eller altanen: Lille og kompakt design, perfekt til at blive monteret på væg, spær eller i loft. Markisen er med kraftige fjedre i armene, og kan laves med LED belysning og rullegardin i forbom. Leveres som standard med fjernbetjent motor. Markisen findes i hele 16 forskellige standard stelfarver og flere hundrede dugfaver.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Komponenter med råstyrke

Fino markisen er fremstillet med markisekomponenter, der udsættes for særligt store belastninger, såsom armholdere eller leddelte armdele, af hærdet aluminium. Den specielle fremstillingsproces gør ikke kun markisekomponenterne mere modstandsdygtige, men øger også sikkerheden og holdbarheden af ??markisen.

Spred stemning med lys

Fino kan fås med ekstraudstyr som LED-belysning. Lyset kan dæmpes, så det passer til den rette stemning. Det indirekte lys skaber en fuldendt atmosfære under din Fino markise, og giver dig mulighed for at nyde timerne under markisen lidt længere ud på aftenen.

Elegant og tidløst design

Fino er en helkassettemarkise, og er en yderst populær model i dag. Fino imponerer i stor stil med sit lille design og passer nemt ind på enhver altan eller terrasse. Designet på Fino nævnes ofte for at være både ??elegant og tidløst. Med sin specielle geometri sikrer det meget fjedrende armsystem en stram og stærk markisedug.

Stort farveudvalg

Stofferne til din Fino markise er kendt både for deres kvalitet og for det store udvalg af mange forskellige designs. Udvalget omfatter mere end 100 designs fra forskellige farveverdener samt mange specielle stoffer – med en række forskellige mønstre lige fra klassiske blokstriber til tidløse ensfarvede stoffer til moderne striber.

Nemt og komfortabelt

I stedet for en elmotor i standardversionen er der også mulighed for en radiomotor. Takket være Somfy io-radioteknologien fungerer ind- og udtrækning ikke kun via en fjernbetjening. Din smartphone kan også bruges til kontrol, hvis dette efterspørges. Hvis det ønskes, kan Fino også betjenes manuelt med håndsving.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.