Helkassettemarkiser

Markise Markilux MX-3

Markilux Mx-3 er en moderne og fleksibel designmarkise, hvor bløde og runde former og lav højde på kun 12 cm, er med til at skabe en markise der passer perfekt til den danske byggestil og arkitektur. Markisen laves i mange forskellige farver og kan monteres med LED belysning, både som spot eller line. Du kan matche dugens farve, med indsatsen i forbomen, eller omvendt, så du får skabt præcis den stil du ønsker. MX-3 er en helkassettemarkise, hvilket gør at dug og arme er helt beskyttet, når markisen er kørt helt ind, i forhold til regn, sne, sol og vind.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Elegante kurver og rene linjer

Formede kurver, rene linjer og et fascinerende farvespektrum – det er de definerende træk ved Markilux Mx-3. Farveudvalget og de unikke tilpasningsmuligheder ved denne model, er dét som får hjertet til at banke hurtigere ved terrasse- og altanejere. Når markisen er lukket, giver kassetten et godt indtryk med sit unikt designede udseende, og når markisen køres ud og åbner op, da afsløre markisen, dens fuldt ud tekniske overlegenhed.

12 cm lille, men 18 kvadratmeter stor

Sommetider kan visse markiser virke til at fylde for meget, og især ved helkassettemarkiser, hvor markisedugen skal være skjult i lukket position. Men hos Mx-3 er den fantastiske helkassette designet til kun at fylde 12 cm i højden, selvom markisen kan laves med en bredde, hvor den giver skygge på helt op til 6 meter. Med sit unikke design har Mx-3 en stor vifte af designmuligheder, som gør at du kan sætte dit personlige touch på stilen for, hvordan markisen og kassetten skal se ud, så den passer til netop din stil.

INNOVATIVE KOMPONENTER

Råstyrke og design med bionic tendon

Mx-3 kommer med den nyeste teknologi, bionic tendon, som standard i armene. Med bionic tendon, får du armene i et ekstremt holdbart materiale, hvor leddene er lavet af højteknologiske fibre, der tilmed giver en lav friktion, og praktisk talt lydløs bøjning af armene. Bionic tendon forbedrer både udseende og holdbarhed, og imponere i kraft af dets sikkerhed og lange levetid.

Stemningsbetonet lys

Få din Mx-3 med tiltalende og stemningsfyldt lys i form af integreret LED-lys langs kassetten. Reserveret og underspillende i løbet af dagen. Blændende smuk og hyggelig om aftenen. Hvis du er mere til LED-Spots, der kan drejes og dæmpes, kan du i stedet få denne type lys, som skaber en dejlig atmosfære på din terrasse om aftenen.

Ekstraordinært farveudvalg

Markisedugene til Mx-3 fås i flere hundrede forskellige mønstre og farver. Dertil kommer 7 standard stelfarver som du kan vælge imellem, og du kan også vælge en special RAL-farve, hvis du ønsker dette i stedet.

Hvad der er endnu mere ekstraordinært for Mx-3, er, at du kan vælge mellem 8 speciale arkitektur udgaver, som er designet for netop Mx-3. Dertil er der for denne model, lavet en eksklusiv designserie, bestående af yderligere 10 elegante og eksklusive farvekombinationer til kassetten. Med Mx-3 får du derfor adgang til et designunivers, som taler for sig selv.

Vindstabil uanset, hvor den monteres

På trods af Mx-3’s slanke kurver, er den lige så vindstabil som alle vores andre terrassemarkiser. Markisen lever op til vindmodstandshastighed 2, hvilket betyder at den kan håndtere vindhastigheder på mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet, i udkørt position.

Gør det let og komfortabelt for dig selv

For optimal komfort, kan du nemt bruge markisen med fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilslutte en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatiserer markisen og hjælper til med at kører ind og ud, afhængigt af vejret.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.