Helkassettemarkiser

Markise Markilux MX-2

Markilux Mx-2 er en markise som udstråler et innovativt og smart design. Mx-2 er en moderne helkassettemarkise som er stilren og imponerer med sit afrundede behagelige udtryk, hvor selv de mindste detaljer er finpudset. Markisen besidder et unikt design når den er lukket, som giver et indtryk af at markisen er i ét stykke. Markisen kan tilpasses til at matche dine designønsker og har mulighed for integreret LED. Som standard fås Markilux Mx-2 med bionic tendon-bånd i armene, som udover en reduceret lyd i brugen også giver en særlig robust karakter.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Fascinerende form og funktionalitet

Mx-2 er essensen af flydende design og perfekt solbeskyttelsesteknologi, hvilket problemfrit kan kombineres med arkitektoniske krav og terrassedesign. Dens reducerede, organiske og harmoniske design ser ud til at komme fra ”ét samlet markisestykke” og fascinere i både form og funktion.

Misundelsesværdig og enkel

Når en Markilux Mx-2 markise er lukket, får man indtryk af at markisen er i ét stykke. Når den er åben, viser Mx-2 sit fulde potentiale og vinder med sikkerhed respekt i enhver henseende med dens smukke udfoldelse kombineret med de blide og stærke bionic tendon-bånd i armledende.

INNOVATIVE KOMPONENTER

Bionic tendon – højteknologiske fiberled

Som standard kommer Mx-2 med bionic tendon i armene, hvilket er et innovativt, højteknologisk produkt, der sikrer armene stabilitet. Derudover giver den innovative armteknologi en særdeles lav friktion, når armene bevæges, og er praktisk talt lydløse. Bionic tendon er en fantastisk detalje, som forbedrer holdbarhed og udseende, og som kvitterer med en lang levetid.

Med bionic tendon i armene får du en markise, som er opdateret med den nyeste teknologi. Bionic tendon er et højteknologisk fibermateriale til ledende i markisearmene, som er udviklet til at give både en større styrke end de velkendte stålkæder, men også lavere friktion.

Skab stemning med belysning

Hvis du vil sikre hyggebelysning på terrassen, så er Mx-2 en fantastisk løsning. På denne model kan du vælge mellem LED-Spots eller en stilfuld LED-line under kassetten, som sikrer en stemningsfuld belysning langt ud på aftentimerne.

Farver der matcher dine ønsker

Vælg mellem hundredvis af farver og mønstre til din Mx-2. Til markisens stelfarve kan du enten vælge mellem 7 standardfarver eller gå med en mere special RAL-farve, hvis dette passer bedre ind i dine designønsker.

Markisen, der klarer både jævne og friske vinde

Hvis du ønsker en markise, som kan bruges flere dage om året end mange andre, så er MX-2 ligesom vores mange andre Markilux-markiser, modstandsdygtig helt op til vindmodstandsklasse 2. Markisen kan derfor håndtere vindhastigheder op til mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Fjernstyring og automatisering

Fjernstyr din markise og send den manuelle drejestang på pension! Med fjernstyring kan du nemt og let øge komforten som markiseejer. Betjen din markise med en fjernbetjening, app-styring eller stemmestyring. Du kan yderligere tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatisk hjælper dig med at køre markisen ud og ind afhængigt af vejret.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.