Helkassettemarkiser

Markise Markilux 6000

Prisvindende markisemodel med mange forskellige designmuligheder og med en enestående og unik teknologi. Markilux 6000’s ekstrafunktioner gør dagen skønnere, forlænger aftenen og gør alle årstider egnet til terrasseliv. Markisen kan laves med rullegardin i forbom, LED-Spots, terrassevarmer, indbygget lydsystem eller lydløs motor - ja, alt tænkeligt.

Designserierne Standard og Lounge gør det let at finde de optimale stil- og farvevarianter af kassetter og markisearme til enhver hustype. Markisearmenes knæled bevæges via en innovativ Bionic-sene udviklet af markilux. Det er ikke nogen overraskelse, at markilux 6000 er blevet prisbelønnet med Red Dot Design Award, for med sin stil og innovationsgrad fortjener den ikke mindre.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Stor markise fyldt med personlighed

En helkassette designermarkise uden sammenligning. Med Mx-6000 kan du skabe din helt egen personlige og unikke model, ud fra en bred vifte af markisestelfarver, dekorative funktioner og tilgængeligt tilbehør. Med sine bemærkelsesværdige dimensioner og tekniske specifikationer gør Mx-6000 et varigt indtryk. Inviter Tysklands topmodel ind i dit hjem.

Prisvindende markise

Oval helkassettemarkise i topkvalitet, som er belønnet med Red Dot Design Award. Markisen er bygget på en ekstrem robust konstruktion, hvorfor den med sin maximale bredde på 7 meter og udfald på 4 meter, er ideel til at give skygge på store områder. Med en kassette højde på kun 16,5 cm, er dette ikke meget at syne for øjet, når man tænker på størrelsen og værdien, som denne markise tilbyder.

INNOVATIVE KOMPONENTER

Kraftige arme i højteknologisk fibermateriale

Som standard kommer Mx-6000 med bionic tendon i armene, hvilket er et innovativt, højteknologisk produkt, der sikrer armene stabilitet. Derudover giver den innovative armteknologi en særdeles lav friktion, når armene bevæges, og er praktisk talt lydløse. Bionic tendon er en fantastisk detalje, som forbedrer holdbarhed og udseende, og som kvitterer med en lang levetid.

Innovativ stille motor

Til Mx-6000 kan du vælge den innovative stille motor. Hjælper til at reducere lyden, som motoren laver, når markisen køres ind og ud.

Stemningsfuld aftenbelysning

Mx-6000 kan vælges med LED-Spots i forbommen, som kan dreje og dæmpes. Dette sikrer, at du kan skabe en fantastisk atmosfære på din terrasse, selv når mørket falder på.

Undgå nysgerrige blikke og den lavthængende sol

Med shadeplus, som kan tilvælges, får du en lodret dug i forbommen, hvis du ønsker personlig beskyttelse for en lavthængende sol og nysgerrige blikke. Mange siger at denne finesse er prikken over i’et, på deres markise.

Tilpas farvevalget til dine ønsker

Til Mx-6000 kan du vælge mellem flere hundrede farver og mønstre. Vælg dertil mellem 7 standard stelfarver. Det er også muligt at vælge en speciel RAL-farve til konstruktionen, hvis dette ønskes.

Stærk markise også i jævne og friske vinde

Tilsvarende vores andre terrassemarkiser, er Mx-6000 ligeledes en topmodel, og er derfor også modstandsdygtig op til vindmodstandsklasse 2. Dette svarer til, at markisen i sin udkørte stand kan tåle vindhastigheder på mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Flere markiser koblet efter hinanden

Har du et større areal, som du ønsker overdækket, så er det smart at Mx-6000 kan kobles sammen. Derfor kan du på områder, hvor der ønskes en større solafskærmning sætte flere markiser efter hinanden, hvilket gør at du får den ønskede funktionalitet, men også at det kommer til at se exceptionelt godt ud.

Læn dig tilbage med forøget komfort

Med fjernstyring af markisen, slipper du for at skulle stå og vifte med en drejestang, hver gang markisen skal køres ind eller ud. Med fjernstyring kan du nemt og let styre markisen med fjernbetjening, app eller endda stemmestyring. Du kan endvidere også tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatiserer markisen, og derved nemmere undgår skader.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.