Helkassettemarkiser

Markise Markilux 5010

Markilux 5010 terrassemarkisen er udrustet med stærke arme som holder markisedugen perfekt udspændt. En elegant markise med en stilren afdækkende helkassette. Indbygget tagrende leder regnvand ud ved markisens sider. Markisen kan desuden udstyres med terrassevarmere i matchende stelfarve for maximal komfort for dig og dit selskab på sene sommeraftener.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

Smuk og robust markise i en elegant kassette

Mx-5010 er en stor helkassette-markise, men i et lækkert slankt design. Med en maksimal bredde på 7 meter og et udfald på 4 meter, er denne model særlig robust og velegnet til at give skygge over større terrasser og altaner. Selvom MX-5010 kan dække over et stort areal, så gør denne elegante kassette ingen forstyrrelse i udtrykket af din facade. Dette skyldes den innovative og komplekse konstruktion, som Markilux har sat for deres helkassettemarkiser

markise kassetten

28 kvadratmeter stor markise gemt i en 15,1 cm lille kassette

Ofte kan kassetten tage forstyrrende meget plads – især ved helkassettemarkiser, hvor markisen skal være helt skjult og beskyttet ved lukket position. Mx-5010 derimod, er designet så smart, at dens kassette både med og uden shadeplus kun fylder 15,1 cm i højden.

INNOVATIVE KOMPONENTER

Kvalitet, gennem hele konstruktionen

Mx-5010 er en markise i særlig høj kvalitet, hvor der er tænkt over hver eneste komponents bidragelse til markisens helhed. Foldearmene er udstyret med dobbelte rustfri stålkæder, som sørger for en stærk struktur i armene. Hele konstruktionen inklusive arme og front er fremstillet af aluminium.

Usædvanlig styrke i et stilrent design – bionic tendon

Hvis du vil tage din Mx-5010 til et andet niveau, så kan du vælge at få armene med ”bionic tendon”. Herved udskiftes leddene i armene fra stålkæder til et ekstremt holdbart materiale lavet af højteknologiske fibre, som giver lav friktion og er lydløse. Bionic tendon er en særlig detalje, som forbedrer både holdbarhed og udseende. Vælger du din markise med bionic tendon, får du i øvrigt tyve års garanti på armene, i stedet for de standard fem år.

INNOVATIVE KOMPONENTER

Støjreducerende motor

Modellen kan fås med en særlig stille motor, hvor motorens lyd er betydeligt reduceret, når markisen køres ind og ud.

Effektiv beskyttelse mod lavthængende sol og nysgerrige blikke

Ved Mx-5010 er der mulighed for at tilføje shadeplus. Shadeplus sørger for en lodret beskyttelse, imod en lavthængende sol på himlen, og integreres i frontprofilen.

Et enormt og eksklusivt farveudvalg

Dugene til Mx-5010 fås i flere hundrede forskellige farver og mønstre. Vælg yderligere mellem 7 standard stelfarver.
Hvis det ønskes, kan du også vælge præcis den specielle RAL-farve du ønsker til stellet.

Stabil og stærk – selv i jævn og frisk vind

En kraftig markise, der holder stand i det danske vejr. Ligesom vores andre markiser fra Markilux, er Mx-5010 funktionel i vindstyrker op til vindmodstandsklasse 2. Dette betyder, at markisen i udkørt position kan håndtere vindhastigheder på mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Monter to, tre eller flere markiser

Nyerere huse har ofte store terrasser og vinduespartier. Herfor er der også i højere grad brug for en moderne og funktionel solafskærmning. Mx-5010 er en af de særlige markiser, hvor man kan sammenkoble flere af modellerne efter hinanden, hvis der er brug for større solafskærmning end, hvad blot én kan tilbyde.

Forøget komfort via automatisering og fjernbetjening

For yderligere komfort, kan du nemt fjernstyre markisen med fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatiserer markisen for at undgå skader.

Solafskærmningsguide

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Till solafskærmningsguide Till solafskærmningsguide

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.