Helkassettemarkiser

Markilux MX-3

Markilux MX-3 er en moderne og fleksibel designmarkise, hvor bløde og runde former og lav højde på kun 12 cm, er med til at skabe en markise der passer perfekt til den danske byggestil og arkitektur. Markisen laves i mange forskellige farver og kan monteres med LED belysning, både som spot eller line. Du kan matche dugens farve, med indsatsen i forbommen, eller omvendt, så du får skabt præcis den stil du ønsker. MX-3 er en helkassettemarkise, hvilket gør at dug og arme er helt beskyttet, når markisen er kørt helt ind, i forhold til regn, sne, sol og vind.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.