Helkassettemarkiser

Markilux 970

Med Markilux 970 får du smart bystil kombineret med masser af teknisk komfort. Kassettemarkisen imponerer med sit rene, kantede design, hvor alle detaljer er lige i skabet. Det ellers tidløse farveudvalg overrasker med stærke accent-farver til forbommen – et spil mellem farvekontraster, som liver op på enhver facade. Markisen er også godt med ud fra et teknisk synspunkt. Bionic-senen i foldearmene giver den ud over en støjsvag drift også en robust karakter.

De små LED-spotlights, som kan monteres i en multifunktionsrille under markisen, sikrer stemningsfulde aftener på terrassen. markilux 970, der også fås i en pulverlakeret version, er velegnet til montering på vægge, lofter og spær. markilux 970s mange valgmuligheder giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din markise.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.