Helkassettemarkiser

Visa mer

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Hos Moogio finder du helkassettemarkiser til terrassen

  …Eller andre steder hvor du kan bruge skygge for solen. Hos Moogio er vi eksperter i udendørs afskærmning, og igennem vores lange levetid har vi både hjulpet utallige private, restauranter, caféer, hoteller og andre med løsninger, som giver mulighed for attraktive udeområder.

  Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, da en markise skal passe til det område, hvor den opsættes. Dette betyder også, at du får en skræddersyet løsning, som passer til lige netop dit behov. Vi har mange års erfaring på området. Erfaring vi anvender, når vi hjælper vores mange kunder med at finde den helt rigtige løsning på udendørs solafskærmning. Vi har set det meste igennem vores tid i branchen, og hvis vi ikke har set det, har vi helt sikkert læst eller hørt om det.

  Det er nemt at udskifte dugen på markisen, hvis denne skulle blive slidt igennem årene. Der er mange muligheder for flotte designs, og vi fremstiller også gerne duge ud fra dine ønsker. Dette finder især anvendelse for vores erhvervsdrivende kunder eller på caféer, som skifter ejer og dermed indretning.

  Mulighederne er mange. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde en løsning, som opfylder dine behov og ønsker.

  Fordele med helkassette markiser

  Med en helkassettemarkise får du en markise, hvor dugen er lukket tæt inde, når dugen er rullet ind. Dette sikrer maksimal beskyttelse af dugen, som ellers lever et hårdt liv.

  Det er dugen, som beskytter dig mod vind, sol og regn. Derfor er materialet som stoffet er lavet af, udviklet til netop disse opgaver, når den sørger for at holde dig tør og lun i de regnfulde og blæsende vintermåneder, eller beskytte dig mod solens skarpe stråler på de flotte sommerdage, som virkelig kalder på udendørs kvalitetstid.

  Nyd sommeren under en helkassette markise

  Vi er eksperter i at hjælpe danskerne med at undgå solens skarpe stråler. Der findes en række sundhedsrisici ved solens stråler, som man bør undgå i det tidsrum, hvor solen står højest på himlen.

  Med helkassettemarkiser får du en løsning, hvor du kan hygge sig udendørs, imens du samtidig er beskyttet imod den skadelige UV-stråling, som stammer fra solen.

  Vi har mange forskellige flere modeller i porteføljen, og der findes helt sikkert også en model, som passer til dit behov, din smag og dit budget. Vi har noget for de fleste, og vi hjælper hellere end gerne med en skræddersyet løsning for dig.

  Vi elsker udfordringer, og glæder os til at modtage en fra dig. Uanset om du er på udkig efter helkassettemarkiser til terrassen i sommerhuset eller til udendørsarealet på din restaurant, så finder du løsningen hos Moogio.

  Mange muligheder med helkassettemarkise

  Med en god helkassettemarkise får du en effektiv og holdbar løsning, som du nemt kan arbejde videre på. På mange af vores modeller kan der tilkobles LED belysning, som sørger for, at du kan nyde terrassen længere ud på aften, samt lys skaber stemning.

  Hos Moogio ønsker vi nemlig, at du får en løsning, som du kan have glæde af i mange år. Dette stiller store krav til kvalitet og valgfrihed, og begge dele får du, når du investerer i helkassettemarkiser hos Moogio. Vi skræddersyer din markise, så den passer til det, som du efterspørger.

  Vi er nordens førende franchisekæde indenfor skræddersyet solafskærmning, som vi har beskæftiget os med i mere end 60 år. Man er aldrig langt væk fra en forhandler af Moogio produkter, da vi har tilknyttede forhandlere over hele landet. Hos disse kan du finde inspiration og se et udvalg af vores modeller.

  Vi kommer også gerne på besøg hos dig, så vi kan foretage opmåling med det samme og give dig et uforpligtende tilbud på effektiv udendørs afskærmning.

  Kontakt os for mere info om hel kassettemarkise

  Som sagt er vi repræsenteret af forhandlere over hele Danmark. Vi stille høje krav til de forhandlere, som vi indleder et samarbejde med, og derfor kan du være sikker på, at der er fokus på kvalitet og nærværende betjening, som altid sætter den enkelte kunde i centrum.

  Vores montører arbejder hurtigt og effektivt. Vores lange erfaring gør, at vi i samarbejde med dig hurtigt kan finde en løsning, som passer til dine behov og din smag i forhold til indretning. Der findes en lang række muligheder for at personliggøre din markise og gøre den mere attraktiv såsom lys, specialfremstillede duge eller varmelamper.

  Hos Moogio finder du helkassettemarkiser, og anden afskærmning, som passer til dig. Så kan du nyde dine udeområder selvom solen står skarpt om sommeren, eller når det regner.

  Miljø og klima spiller en stor rolle i vores forretning, og vi rådgiver dig gerne i forhold til at vælge en klimavenlig løsning. Så kan du nyde udelivet uden at gå på kompromis med din bæredygtige livsstil, hvis dette er vigtigt for dig.

  Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du er blevet fristet af de mange muligheder, som helkassettemarkiser giver.