Halvkassettemarkiser

Markilux 1600

Markilux 1600 terrassemarkisen vandt fuld fortjent prisen iF Product Design Award. Kombinationen af formskøn udførelse og unik teknik har gjort denne markise til en bestseller for den kræsne markise kunde. Markilux 1650 er med lys i forbom, så er der maksimal glæde over ens markisekøb. Formskøn halvkassette med elegant frontprofil i aluminium. Det unikke gasfjedersystem sikrer ekstra spænding på markisedugen, også selv om markisen kun er rullet halvt ud. Bærerør i 85 mm stål og robust frontprofil i aluminium, gør denne markise meget stabil. Desuden udrustet med indbygget børster som rengør for det værste snavs når markisen kører ind. En speciel mekanisme i selve kassettekonstruktionen gør at frontprofilen altid slutter helt tæt.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.