Halvkassettemarkiser

Visa mer

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Se vores store udvalg af halvkassettemarkiser

  Hos Moogio er vi eksperter i effektiv og stilren solafskærmning, hvilket kan ses på vores store udvalg af effektive produkter. Her finder du solafskærmningsprodukter til både inden-og udendørs brug, og vores kompetente og hjælpsomme kundeservice står klar til at rådgive dig, så du kommer hjem med det helt rigtige produkt. Dette kunne eksempelvis være en af de mange forskellige halvkassettemarkiser, som indgår i vores sortiment.

  Her får du en effektiv markise, hvor du er beskyttet på samme vis, som med en helkassettemarkise. Halvkassettemarkiser er markiser, som er åben nedadtil, hvorimod resten af markisen er lukket. Med halvkassemarkiser får du en markise, som giver skygge på terrassen, så du kan nyde sommeren i familiens eller gode venners lag, uden at solen generer jer.

  Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige halvkassettemarkise

  Hos Moogio har vi sørget for effektiv solafskærmning i mere end 60 år, og de mange års erfaring har gjort os til specialister på dette område. Dette betyder, at du altid er sikret kompetent rådgivning og et stort udvalg af markiser, persienner og forskellige slags gardiner hos Moogio. Vi er nordens førende franchise indenfor produkter til solafskærmning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, som du finder i vores store sortiment.

  Her finder du helt sikkert også produkter, som dækker dine behov, og samtidig passer til hjemmets øvrige indretning, hvilket er vigtigt for mange af vores kunder. Derfor findes de halvkassettemarkiser, som vi fører, i mange forskellige standardfarver, så der altid er en farve, som passer til dine ønsker. Vi har håndplukket de markiser, gardiner og andre produkter, som indgår i vores store udvalg, og derfor kan vore hjælpsomme medarbejdere altid tilbyde kompetent rådgivning, så du kommer hjem med den helt rigtige løsning.

  Fordele ved at vælge en halvkassette markise fremfor en traditionel markise

  Der findes en række fordele ved at vælge halvkassettemarkiser, hvilket naturligvis kommer an på dit specifikke behov. Med en halvkassette markise får du en markise, hvor du beskyttes fra oven. Halvkassettemarkiser fylder og vejer dog væsentligt mindre end de traditionelle helkassettemarkiser, som mange har brugt, når de har været på udgik efter solafskærmning til terrassen.

  Vores erfarne og hjælpsomme medarbejdere står klar til at guide dig, så du får den helt rigtige markise. Vi har igennem mere end 60 år hjulpet med forskellige former for solafskærmning, og denne erfaring har hjulpet os frem til vores nuværende position som nordens førende franchise indenfor dette felt, og derfor har vi set det meste. Kontakt os derfor med informationer om dit kommende projekt, og så vil vores medarbejdere sørger for, at du bliver hjulpet sikkert i land. På vores hjemmeside har vi samlet en række guides, som viser hvordan man opmåler til de forskellige løsninger, som vi tilbyder hos Moogio, og her har vi også samlet andet indhold, som skal give inspiration til solafskærmning, som du kan gøre brug af derhjemme.

  Find halvkassette markiser over hele landet

  Hos Moogio har vi igennem mere end 60 år hjulpet med løsninger indenfor solafskærmning, og dette har givet os positionen som nordens førende franchise på netop dette område. Dette betyder, at du oftest har en forhandler af vores løsninger i nærheden af din bopæl, da Moogio er repræsenteret af forhandlere i over 30 danske og svenske byer.

  På vores hjemmeside finder du en søgemulighed, så kan finde den forhandler, som ligger tættest på din bopæl, og her finder du også kontaktinformationerne til vores engagerede kundeservice, som har været inde over utallige projekter, hvor skandinaviske virksomheder og privatpersoner har fundet løsninger på effektiv og stilren solafskærmning, som er Moogios kernekompetence.

  Kontakt os i dag, og lad os sammen aftale tidspunktet for et uforpligtende møde, som enten kan afholdes hos et af vores showrooms eller hos dig. Vi tager altid udgangspunkt i netop din situation, og tilbyder personlig rådgivning og måltagning, så vi kan være sikre på at din nye markise, gardiner eller persienner passer til lige netop din bolig. Mulighederne er mange, og flere af vores løsninger giver et stort personligt råderum, hvor der er plads til et personligt touch. Dette ses eksempelvis på flere af vores halvkassettemarkiser, hvor der eksempelvis er mulighed for led-lys på armene og rigt med valgmuligheder, når det gælder markisens farve. På denne måde kan du hos Moogio finde den helt rigtige løsning indenfor solafskærmning, hvor der både er tænkt på design og funktionalitet, og samtidig bliver der taget hensyn til hjemmets, kontorets eller forretningens øvrige indretning. Vores dygtige montører møder altid til aftalt tid, og sørger for at tage affaldet med, så du kan nøjes med at læne dig tilbage, og nyde den skygge, som du får igennem din nye halvkassettemarkise eller en af de andre løsninger, som du finder hos Moogio.